Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Το πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΒασική προϋπόθεση για να φτιάξεις αυτό το φαγάκι είναι να έχεις "Μπάρμπα στην Κορώνη". Τι θέλω να πω με αυτό? Να βρεθεί ένας καλός μπαρμπούλης που[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια ξεχωριστή κρεατόπιτα που φτιάχνεται το Πάσχα στην Ήπειρο! Αν τη δοκιμάσετε νομίζω θα σας ενθουσιάσει! Υλικά 1/2 κιλό φύλλο κρούστας (μπορείτε να[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 6 άτομα) Μισό κατσικάκι γάλακτος περί τα 2,5 κιλά 3 λουκάνικα χωριάτικα, κομμένα σε χοντρά κομμάτια 150γρ. Κεφαλοτύρι σε κύβους 2 κεφάλια σκόρδου[...]
Πηγή: greekmasa.grΧάρη στις οδηγίες που παραθέσατε εδώ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο , έφτιαξα το καλύτερο γιουβέτσι που έκανα ποτέ!! Ζουμερό, χωρίς να κολλάει και πολύ[...]
Πηγή: greekmasa.grΨιμάρνι Πασχαλινό (αρνάκι ή κατσικάκι στο φούρνο ) του Μ.Σαββάτου, από την Ευρυτανία Υλικά 1/2 κιλό κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 250 γραμ. Φρέσκα σκόρδα 250 γραμ[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 2 κιλά κρέας 2 ντομάτες χοντροκομμένες 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα 1 ποτήρι λάδι 1 κιλό αντεράκι Εκτέλεση Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτή η συνταγή δεν είναι η αυθεντική καθώς το Τριπολιτσιώτικο Λαγωτό έχει ψωμί αντί για φέτα. Επειδή όμως δεν άρεσε στην οικογένεια προσαρμόσαμε το φαγάκι στα[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα παραδοσιακό φαγητό από τη Δεσφίνα Φωκίδος , που ετοιμάζεται για το βράδυ του Μ. Σαββάτου. Το ψήσιμο ξεκινάει από το μεσημέρι στους χωριάτικους ξύλινους[...]
Πηγή: greekmasa.gr