η πορτοκαλοπιτα του παρλιαρου | γυρος στο φουρνο δρισκας | κεικ με αποξηραμενα φρουτα ακης | μπουτια κοτοπουλου ακης | μηλοπιτα νηστισιμη με λαδι | σοκολατοπιτα ευκολη με κουβερτουρα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις γλυκοπατατα μπαμιες αντζουγια

Βρέθηκαν 39 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Επιπτώσεις κατανάλωσης κρέατος κατά την κύηση.

Οι ενήλικοι των οποίων οι μητέρες έκαναν μη ισορροπημένη, πλούσια σε κρέας διατροφή κατά τη διάρκεια της κύησης τείνουν να έχουν υπερβάλλουσα ορμονική[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr

Τα Μυστικά του Ψαριού - Επεισόδιο 1[...]

Εισαγωγή στη σειρά “τα Μυστικά του Ψαριού” Τα μυστικά του ψαριού είναι η νέα σειρά του Cucina Caruso που έχει σαν στόχο να φωτίσει τις άγνωστες πλευρές θεμάτων[...]

Πηγή: caruso.gr
Χοιρινό με αρωματικά χόρτα

Ένα χειμωνιάτικο, νόστιμο παραδοσιακό φαγητό! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Λαχανικά Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 2 κιλά χοιρινό κρέας σε[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Ακρυλαμίδιο:Tί είναι και πώς μπορώ να το μειώσω;

Το ακρυλαμίδιο είναι ευρέως γνωστό ως βιομηχανικό χημικό που χρησιμοποιείται κυρίως στην σύνθεση του πολυακρυλαμιδίου. Το πολυακρυλαμίδιο χρησιμοποιείται στην[...]

Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.gr
- Χρυσές Συνταγές

Αντιοξειδωτικά, τα απαραίτητα Στην καθημερινή μας διατροφή είναι απαραίτητες, αφού καταπολεμούν και περιορίζουν την οξείδωση που μπορεί να προκαλέσει στον[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Διώξτε τον πυρετό με την βοήθεια της φύσης

Καλήσπέρα! Σε συνέχεια της χθεσινής μου ανάρτησης, θεώρησα χρήσιμο να αναδημοσιεύσω ένα άρθρο που διάβασα σήμερα και αφορά τον πυρετό.Καθώς πολλές φορές ο[...]

Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.gr
Ρίγανη

Γενικά: Η ρίγανη είναι αρωματικό ποώδες, πολυετές, ιθαγενές και θαμνώδες φυτό της Μεσογείου και της Κεντρικής Ασίας. Το φυτό έχει ύψος 20-80 εκ., έχει φύλλα[...]

Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr
Γιατί πρέπει να μαρινάρουμε τα ψητά κρεατικά;

Πολλές φορές ψήνουμε τα κρεατικά ή τα ψαρικά μας στη σχάρα ή στα κάρβουνα… Οι θερμοκρασίες όμως που αναπτύσσονται με αυτόν τον τρόπο μαγειρέματος συνήθως[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Τροφές που ομορφαίνουν: Βάλτε τις στο πιάτο σας[...]

Η ομορφιά σας δεν εξαρτάται μόνο από ό,τι περιέχει το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας, αλλά και από ό,τι περιέχει το πιάτο σας. Τυχόν ελλείψεις σε απαραίτητα[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Κατσικάκι με καρδιές αγκινάρες αυγολέμονο[...]

Το κατσικάκι με αγκινάρες, πιάτο που έκανε την εμφάνισή του σε καταλόγους εστιατορίων κατά την ταραχώδη δεκαετία του 60 που η αστική ελληνική κουζίνα πήρε τα[...]

Πηγή: caruso.gr
20 χρήσεις του ξυδιού που δεν τις έχετε[...]

Στοίχημα ότι χρησιμοποιείτε το μπουκάλι ξύδι που έχετε στο σπίτι σας αποκλειστικά για να ραντίσετε τη σαλάτα σας.. Το υγρό αυτό ανακαλύφθηκε κατά... λάθος,[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Χάστε -5 κιλά με τη νέα Detox δίαιτα της[...]

Είναι μια δίαιτα γρήγορη, υγιεινή και πολύ αποτελεσματική! Εκμεταλλευτείτε τα φρούτα και λαχανικά της όμορφης αυτής εποχής και χάστε εύκολα και υγιεινά έως 5[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Γιατί πρέπει να μαρινάρουμε τα ψητά κρεατικά;

Πολλές φορές ψήνουμε τα κρεατικά ή τα ψαρικά μας στη σχάρα ή στα κάρβουνα… Οι θερμοκρασίες όμως που αναπτύσσονται με αυτόν τον τρόπο μαγειρέματος συνήθως[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Πως φτιάχνουμε σπιτικές ελιές τσακιστές

Ελέω κρίσης, οι αστοί ανακαλύψαμε τις ελιές που έχουμε στο εξοχικό, στο χωρίο, στον κήπο της μεζονέτας, μέχρι και στο δρόμο του προαστίου μας και έτσι το[...]

Πηγή: caruso.gr
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γαρδουμάκια αυγολέμονο

Υλικά ( για 3-4 μερίδες ) : 12-15 γαρδουμάκια 1 κρεμμύδι ή 2-3 χλωρά ψιλ/να ½  μάτσο άνηθο 1 μαρούλι ή αντίδι χοντροκομμένο 1 κρ/πότηρο λάδι πιπέρι-αλάτι 1-2[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Φρικασέ με μοσχάρι και μανιτάρια πλευρώτους

Μια πολύ νόστιμη παραλλαγή της γνωστής συνταγής που μπορεί να γίνει και μόνο με τα μανιτάρια Τι χρειαζόμαστε: 4 μερίδες μοσχαρίσιο κρέας 250gr μανιτάρια[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μακαρόνια με κιμά

Πολλοί τα λατρεύουν. Τα παιδιά τα αγαπούν. Εγώ πάλι δεν είμαι φανατική. Το έχω ξαναπεί. Περισσότερο μου αρέσουν οι μακαρονάδες με λαχανικά ή οι περίεργες[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Φέτες μαγιάτικου ψημένες στη λαδόκολλα με[...]

Το μαγιάτικο ή μανάλι (Seriola dumerili ) είναι ένα εξαιρετικά όμορφο και δυνατό ψάρι που μπορεί να φτάσει ως τα 2 μέτρα και τα 80 κιλά. Υπάρχει σε πολλές[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy