Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Ε όχι, πέστε μου τώρα! Όταν βλέπετε αυτή τη φωτογραφία δε σας πιάνει κάτι;; Εμένα τουλάχιστον μού ’ρχεται να «πιρουνίσω» την LCD :)) Το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΚεφτές ( και δε φταις !!!) Παραλλαγές, να φαν' κι οι κότες!! Στο μέγεθος, στα υλικά αλλά κυρίως στα μυρωδικά. Με ούζο, με σκόρδο, με κύμινο, με πορτοκάλι...[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΗ σημερινή ανάρτηση, είναι αφιερωμένη εξαιρετικά, στο Δημήτρη και στην Αχτίδα του! Έτσι σαν δώρο για τη χθεσινή του γιορτή, με τις ευχές μου για Υγεία και[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΚαλημέρα σας και καλό μήνα!! Για την αλήθεια του πράγματος, άλλη ανάρτηση είχα σκοπό να κάνω σήμερα, ξεκινώντας το αφιέρωμά μου στα «δάνεια»[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΚαλημέρες!!!! Σημερινή πρόταση ένα αγαπημένο φαγάκι σε μικρούς και μεγάλους. Πάμε να το ετοιμάσουμε. ΥΛΙΚΑ 1/2 kg κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 kg κιμάς χοιρινός 1[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά 1,200 κιλό μοσχάρι (κιλότο ή ποντίκι) σε μικρές μερίδες Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο «ΕΛΙΑ» 2 ώριμες ντομάτες περασμένες στον τρίφτη 2 μεσαία[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜε τις Γιορτές, τις ευχές και τις βασιλόπιτες, μας έπιασε μια «χαλαρότις» ένα πράμα :) Μου λέει κι ο φίλος μου ο Γιάννης χθες το βράδυ "άντε δε θα[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜέχρι πρόσφατα τα φασόλια χάντρες δεν υπήρχαν στο μαγειρικό και γευστικό μου ορίζοντα. Τα έβλεπα στους πάγκους της λαϊκής αλλά δεν τους έδινα πολύ σημασία,[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΞέρω, ξέρω έχω «τεμπελιάσει» τώρα τελευταία. Όλο τα κορίτσια της παρέας βάζω μπροστά για να …βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Δε λουφάρω όμως!![...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜια πεντανόστιμη συνταγή που δεν θυμάμαι πια πότε την πρωτοέφτιαξα ούτε καν πως προέκυψε στη σημερινή της μορφή. Υλικά για 4 άτομα 150 γρ. Μοσχαρίσιος κιμάς[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΠρώτη και ίσως τελευταία συνταγή για τον Αύγουστο, ένεκα της επικείμενης αναχώρησης για τα πάτρια εδάφη (πλέον). Ίσως βέβαια μου κάνουν καμιά έκπληξη τα[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΗ εταιρεία που δουλεύω εδώ στο Βερολίνο είναι αρκετά μεγάλη και ως εκ τούτου υπάρχει στο χώρο της δουλειάς εστιατόριο για τους εργαζόμενους. Η ποιότητα των[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΟ χασάπης μου ο κ. Γιώργος, φιλόσοφος εκ πεποιθήσεως (έχουμε κάνει ατελείωτες συζητήσεις επί παντός επιστητού), λάτρης του Λαϊκού, του ρεμπέτικου και του[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά. χωριάτικο φύλλο από το HFL Για την γέμιση: 600 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 5 πράσα ένα μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 6 φέτες[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr