Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Το μοσχάρι αργήσαμε να το βάλουμε στην κρητική διατροφή. Ίσως επειδή προτιμάμε να μαγειρεύουμε αρνί ή κατσίκι, που υπάρχει άφθονο στο νησί. Φαντάζομαι ότι[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάθε χρόνο στα σπίτια μας το Πάσχα, περισσεύει ψητό αρνάκι ή κατσικάκι. Μια καλή ιδέα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, είναι το αρνί που μας περίσσεψε, να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο ταξίδι όμως στην Μάνη, όπως ήταν φυσικό, είχε και τα γευστικά του δώρα. Η κουζίνα της Μάνης στηρίζεται στην τοπική της παραγωγή (αν και σήμερα υπάρχουν και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαθημερινό και ταυτόχρονα γιορτινό. Νόστιμο αλλά και παρεξηγημένο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν θέλουν ούτε να το δουν λόγω της ιδιαίτερης γεύσης και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧαίρεται και καλώς βρεθήκαμε! Σας γράφω από τα Χανιά της Κρήτης. Η χαρά μου είναι απερίγραπτη που θα μοιράζομαι συνταγές του τόπου μου (και όχι μόνο) μαζί[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1 ξεκοκαλισμένο κατσικίσιο μπούτι, περίπου 1½ κιλού χωρίς το κόκαλο (ζητάω από τον χασάπη 2-3 μέρες πριν, να το ξεκοκαλίσει και να το ανοίξει σε λεπτό,[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥΛΙΚΑ : 2 φλυτζάνια πλιγούρι 4 φλ. νερό βραστό 500 γρ μανιταρια portobello 100 γρ κατσικίσιο τυρι 100 γρ γραβιέρα 1 ώριμη ντομάτα 1 ματσάκι μαϊντανό χυμό απο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΥλικά (για 6-8 άτομα) 500 γρ. αρνάκι σπάλα (ψαχνό κομμένο σε κομμάτια) 500 γρ. μοσχάρι ή κατσικάκι σπάλα (ψαχνό κομμένο σε κομμάτια) 500 γρ. χοιρινό (ψαχνό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Υποθέτω ότι οι περισσότεροι αγοράσαμε περισσότερο αρνάκι απ’ όσο φάγαμε τελικά (ακόμα φέτος απ' ότι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑγαπημένοι μου φίλοι ένα χρόνος περίπου πέρασε από την ημέρα που η Λίνα με έβαλε στο σπιτικό της κι άρχισα να γράφω κι εγώ μαζί της τις ιδέες μου και τα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΧριστός ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Ελπίζω να περάσατε καλά, όπως περάσαμε κι εμείς. Σάββατο βράδυ, κλασικά, φάγαμε όπως πάντα στην πεθερά μου. Καλά να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 2 φλυτζάνια πλιγούρι 4 φλ. νερό βραστό 500 γρ μανιταρια portobello 100 γρ κατσικίσιο τυρι 100 γρ γραβιέρα 1 ώριμη ντομάτα 1 ματσάκι μαϊντανό χυμό απο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΑυτή τη συνταγή την έχω πάρει εδώ και καιρό από μια φίλη της μητέρας μου. Μου άρεσε ως ιδέα –και σε ποιόν δεν αρέσουν οι πατάτες- και όταν τελικά την[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗ κρεατότουρτα είναι παραδοσιακό φαγητό της Κρήτης και είναι πασχαλιάτικο φαγητό. Τι χρειαζόμαστε: Για το προζύμι 2 φακελάκια ξηρή μαγιά λίγο αλεύρι λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓλυκόξινα τρυφερά παϊδάκια στο φούρνο, ξεροψημένα και πεντανόστιμα, με μείγματα αρωματικών μπαχαρικών. Μαριναρισμένα σε μια γλυκόξινη σάλτσα πετιμεζιού,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό κουνέλι 600 γρ. Κουνέλι, τα πίσω πόδια 80 γρ. Ελαιόλαδο 150 γρ. Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 25 γρ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο 250 γρ. Ζωμός[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ Ελληνική γαστρονομία δεν έχει όρια, δημιούργησε ένα φαγάκι με απίστευτη γεύση που αποτελείται από 3 κρέατα και που η νοστιμιά του, επίσης δεν έχει όρια. Ας[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΓιουβέτσι είναι το πήλινο σκεύος που έδωσε το όνομά του σε ένα απ’ τα νοστιμότερα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Ένα φαγητό, ορισμό του comfort food αλα[...]
Πηγή: caruso.grΜοσχαράκι κοκκινιστό γιουβέτσι στο φούρνο είναι σαν να λέμε Κυριακή μεσημέρι με την οικογένεια. Ένα απ’ τα απόλυτα comfort foods της ελληνικής κουζίνας, το[...]
Πηγή: caruso.grΑυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.gr