ντολμαδακια αργυρω | μαριναδα κοτοπουλο δρισκας | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | λαχανορυζο βεφα | κιουνεφε τυρι | παντεσπανι με σιμιγδαλι για τουρτα | γιδα κοκκινιστη | σιροπιαστο κεικ σοκολατας βεφα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο φουρνο

Βρέθηκαν 25 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Αφιέρωμα στη λουίζα. Μύθοι-πραγματικότητα και[...]

Επιστημονική ονομασία: Lippia citriodora Οικογένεια: Verbenaceae Αλουίζα, αλουσία, λουίζα, ελουίζα, λιππία, κιτρίοσμος , λεμονόχορτο, oμορφόχορτο, γοργογιάννη.[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr

λαβράκι σε κρούστα αλατιού με συνταγή από το[...]

Το ψητό λαβράκι σε κρούστα αλατιού αλλά και οποιοδήποτε σχεδόν ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η[...]

Πηγή: pandespani.com
σιγομαγειρεμένη ελιά μοσχαριού - μπρεζέ[...]

σιγομαγειρεμένη ελιά μοσχαριού Αρλεζιέν – Daube de boeuf Arlésienne Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών[...]

Πηγή: pandespani.com
κρεμ μπρουλέ λεβάντας: η πιο κομψή εκδοχή -[...]

Γλυκιά βελούδινη κρέμα κάτω από καραμελωμένη τραγανή επιφάνεια, οι αρωματικές και γευστικές αντιθέσεις σε πλήρη σύμπνοια και ο ουρανίσκος στον παράδεισο! Όλοι[...]

Πηγή: pandespani.com
ψάρι ψημένο σε κρούστα αλατιού | Caruso.gr

Το ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]

Πηγή: caruso.gr
Ελιά μοσχαριού μπραιζέ αλ' Αρλεζιέν |[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: caruso.gr
κρεμ μπρουλέ λεβάντας | Caruso.gr

Γλυκιά βελούδινη κρέμα κάτω από καραμελωμένη τραγανή επιφάνεια, οι αρωματικές και γευστικές αντιθέσεις σε πλήρη σύμπνοια και ο ουρανίσκος στον παράδεισο! Όλοι[...]

Πηγή: caruso.gr
Ιδέες και Συνταγές για Μενού Χριστουγέννων[...]

Χρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]

Πηγή: caruso.gr
Αποτοξίνωση: 18 τρόποι να βγάλεις τις τοξίνες[...]

Φαντάσου την ημέρα που θα ξυπνάς χωρίς πονοκέφαλο και τοξίνες στον οργανισμό σου, γεμάτος ενέργεια και έχοντας χορτάσει έναν καλόν ύπνο. "Αδύνατο", σκέφτεσαι.[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Αρνί ψητό με καυτερό μέλι συνταγή από Agiro[...]

1 αρνίσιο μπούτι (1 1/2 κιλό περίπου) 1 φλ.τσ. μέλι 1 πιπεριά καυτερή 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. λεβάντα γαλλική 2 κ.σ.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τα μυστικά του BBQ από τη WEBER και το πιο[...]

Μπορεί να φτιάχνω ζυμαρικά στο χέρι και ψωμιά, να χτυπάω βούτυρο και να ψήνω τέλεια cupcakes, αλλά με το BBQ έχω ελάχιστη σχέση. Βασικά, χωρίς να θέλω να [...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Συνταγές για γιορτές αλα Caruso, Χριστούγεννα[...]

Χρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]

Πηγή: caruso.gr
Αφιέρωμα στη λουίζα. Μύθοι-πραγματικότητα και[...]

Επιστημονική ονομασία: Lippia citriodora Οικογένεια: Verbenaceae Αλουίζα, αλουσία, λουίζα, ελουίζα, λιππία, κιτρίοσμος , λεμονόχορτο, oμορφόχορτο, γοργογιάννη.[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν (Daube de boeuf[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: pandespani.com
ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν (Daube de boeuf[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: pandespani.com
λαβράκι σε κρούστα αλατιού με συνταγή από το[...]

Το ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]

Πηγή: pandespani.com
ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ[...]

Μια ξεχωριστή λιχουδιά σας έχουμε σήμερα! Έναν πρωτότυπο συνδυασμό με μοσχαράκι, μπύρα και γιαούρτι στην κατσαρόλα (με τα απαραίτητα μυρωδικά τους) τον οποίο[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Το μενού μας!!! 30/10- 05/11

Πάει κι ο Οκτώβρης!!! Μπαίνουμε για τα καλά σε χειμωνιάτικο mood, ο καιρός δρόσισε αρκετά,άρχισαν οι βροχούλες.... τέλεια!!! Οργανώνουμε τις ντουλάπες μας, τα[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy