μηλοπιτα αναποδη ευκολη | τυροσαλατα αργυρω | κεικ με μαρμελαδα παρλιαρος | γυρος χοιρινος σπιτικος στο τηγανι | φουντουκοπιτα ακης | κλασικη τουρτα αμυγδαλου | συκωτι λεμονατο αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις γλυκοζη ζαμπον αγγουρι

Βρέθηκαν 81 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κουνέλι  στιφάδο

Κλασσικό και αγαπημένο πιάτο το στιφάδο. Ειδικά αν μαγειρευτεί με λαγό, κουνέλι η μοσχάρι γίνεται πεντανόστιμο! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Κουνέλι με σκόρδο και μυρωδικά

Υλικά Κουνέλι 1 κομμένο σε μερίδες Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 5-6 σκελίδες Θυμάρι Μαϊντανός Μαντζουράνα Σέλινο Φύλλα δάφνης 3 φύλλα[...]

Πηγή: chefoulis.gr

Το βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Βιβλίο Μαγειρικής “Μαγειρεύοντας για τον Άλλο[...]

Το βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr
Βιβλίο Μαγειρικής “Μαγειρεύοντας για τον Άλλο[...]

Το βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr
Βιβλίο Μαγειρικής “Μαγειρεύοντας για τον Άλλο[...]

Το βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]

Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr
H πίτα του βοσκού στη Μεσόγειο

Οι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ[...]

ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ. Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία,[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Πεϊνιρλί με πολίτικο λουκάνικο & κασέρι

Μία γευστική πρόταση του Νomad Chef Ανδρέα Λαγό ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 πεϊνιρλί Για τη ζύμη: 450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Κουνέλι φρικασέ

Υλικά Κουνέλι ή λαγός 1 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα 500 γρ. Μαρούλια φρέσκα 2 τεμ. Άνιθο 1 ματσάκι Μαϊντανός 1 ματσάκι Σέλινο 1 κλωνάρι Αλάτι-πιπέρι Ελαιόλαδο 1/2[...]

Πηγή: chefoulis.gr
Πασχαλινά αυγά με εφημερίδες

Καθώς πλησιάζει το Πάσχα, ετοιμάζω διάφορα πραγματάκια για να στολίσω το σπίτι γιορτινά! Θα σας δείξω σήμερα τα αυγουλάκια που έφτιαξα από εφημερίδες, με πολύ[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Μακαρονάδα με ντοματίνια και κιμά από λουκάνικο

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο απλό αλλά και τόσο νόστιμο πιάτο; Συνταγή : Ανδρέας Λαγός Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Welsh Rarebit (Φέτες ψωμιού με κρέμα μπίρας και[...]

6 φέτες ψωμί της αρεσκείας μας 1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ 250 ml μπίρα τύπου ale 300 γρ. τυρί τσένταρ, χοντροτριμμένο (ή καλής[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Αποκριάτικο τραπέζι

Το τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
πέρδικες με αχλάδι: “On the first day of[...]

‘On the first day of Christmas my true love gave to me, a partridge in a pear tree.’ «Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων η πραγματική μου αγάπη, μού χάρισε μια[...]

Πηγή: pandespani.com
xήνα με γέμιση λουκάνικο & σύκα με πατάτες[...]

Η χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]

Πηγή: pandespani.com
Paella

Η ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
γίγαντες φούρνου με λουκάνικο και γκρέιπφρουτ:[...]

H ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]

Πηγή: pandespani.com
Σοταρισμένα μανιτάρια (Funghi trifolati)

Τα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μαρινάδα για κουνέλι ή λαγό

Μια πολύ ωραία μαρινάδα, που όχι μόνο μαλακώνει, αλλά «κόβει» εντελώς τη μυρωδιά σε όποιο κρέατος τη χρησιμοποιήσουμε. Είναι ότι πρέπει για να[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Αρνίσια παϊδάκια με κρέμα βαλσάμικου τσίλι &[...]

Μία συνταγή σκέτο όνειρο, φτιάξτε την και θα με θυμηθείτε. Συνταγή : Ανδρέας Λαγός. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Μαγειρεύοντας για τον άλλο άνθρωπο

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος εν μέσω της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που μαστίζει την χώρα, στήνει καζάνια στην μέση πλατειών και δημοσίων[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy