Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
http://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 1 και 1/2 κιλό κρέας κατσικίσιο κομμένο κομμάτια 1 κιλό κηπευτικά 3 ντομάτες φρέσκιες λίγο ντοματοπελτέ λάδι για το[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΛαγό ή κουνέλι στιφάδο φτιάχνω αρκετά συχνά. Αποτελεί μια χαρούμενη έκπληξη σε κάποια πιο “επίσημα” οικογενειακά τραπέζια στα οποία τα παιδιά μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι μια δίαιτα γρήγορη, υγιεινή και πολύ αποτελεσματική! Εκμεταλλευτείτε τα φρούτα και λαχανικά της όμορφης αυτής εποχής και χάστε εύκολα και υγιεινά έως 5[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈνας εκπληκτικός μεζές της εποχής είναι οι άγριες αγκινάρες. Δεν έχουν καμία σχέση με τις αγκινάρες που όλοι ξέρουμε, εφόσον τρώμε μόνο το κοτσάνι και όχι το[...]
Πηγή: bostanistas.grΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Είτε είστε μια πολυάσχολη μαμά που τρέχει και δεν φτάνει, είτε μια κοινωνική εργένισσα, που το σπίτι σας συγκεντρώνει φίλους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑπάκι ή καπνιστή μπριζόλα ή σύγλινο με μυρωδιές ! Λίγες οι βροχές φέτος στα μέρη μας κι ο κόσμος έχει απογοητευτεί . Φοβούνται πώς ούτε του χρόνου θα έχουμε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 1 και 1/2 κιλό κρέας κατσικίσιο κομμένο κομμάτια 1 κιλό κηπευτικά 3 ντομάτες φρέσκιες λίγο ντοματοπελτέ λάδι για το[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grAndar de paella!, πάμε για παέγια, λένε οι Ισπανοί, και ξεκινάνε για γλέντι. Η παέγια ξεκίνησε από τους αγρότες, οι οποίοι έβαζαν στο τσουκάλι ρύζι με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔεκαπενταύγουστος, νηστεία, και τουλάχιστον Τετάρτες και Παρασκευές είπαμε να μην τρώνε κρέας ακόμη κι αυτοί που δεν νηστεύουν.Η μάνα μου λοιπόν είπε να κάνει[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 κιλό γίδα κομμένη σε κομμάτια 1 φλιτζανι καφέ ελαιόλαδο 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ποτήρι κρασιού, λευκό κρασί 2 τριμμένες φρέσκιες ντομάτες 1 κουταλιά[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΚαι αυτό το πιάτο είναι τις τελευταίας στιγμής και όπως μου βγήκε. Μάλλον με ότι υπήρχε στο ψυγείο θα έλεγα. Είπαμε, δεν αφήνουμε τίποτα ανεκμετάλλευτο στο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλή χρονιά σε όλους! Η καινούρια χρονιά εγκαινιάστηκε γαστριμαργικώς για πρώτη φορά στη δική ΜΟΥ έδρα, αφού από τότε που καταπιάστηκα με τα μαγειρέματα το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑυτή τη φορά το φαγάκι αυτό φτιάχτηκε με καταψυγμένες αγκινάρες αλλά ήδη στη λαϊκή μπορούμε να βρούμε φρεσκότατες και ωραίες αγκιναρούλες. Υλικά 1 κιλό[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤη συνταγή αυτή την είδα στην εκπομπή "Η κουζίνα της μαμάς". Τη φτιάχνουν στα Κύθηρα. Την έφτιαξα με μια παραλλαγή. Παρέλειψα τις πατάτες γιατί τις[...]
Πηγή: greekmasa.grΑγαπημένο μας φαγητό που το φτιάχνουμε μόλις αρχίσουν να βγαίνουν οι αγκινάρες. Υλικά 1800 γρ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι) 1 κιλό μικρά κολοκυθάκια 8 αγκινάρες 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΜέσα στη Σαρακοστή αναζητώ κάτι νέο για τα γεύματα μας. Η ιδέα είναι από καταχώριση μεγάλης Εταιρείας ζυμαρικών προσαρμοσμένη στα μέτρα μας. Τα υλικά για 2[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕίναι η εποχή της αγκινάρας, και στο νησί μου τις τιμάμε δεόντως. Δεν υπάρχει τρόπος με τον οποίον να μην τις μαγειρεύουμε, τις τρώμε με τα πάντα, και σκέτες,[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.gr