Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
φωτογράφος:Στέφανος Πάσχος Μια προσπάθεια διασκευής της παραδοσιακής συνταγής, όπου ψήνουμε σε φούρνο με ξύλα μια ολόκληρη νύχτα. Υλικά 1 μικρό αρνί ή κατσίκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΙτς πιλάφ Μια εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή από τα σεντούκια της πολίτικης κουζίνας! ΥΛΙΚA 4 φλ. ρύζι 1 κρεμμύδι 4 κ.σ. σταφίδες 200 γρ. βούτυρο 250 γρ.[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΠέντε χορτοφαγικές αλλά απίστευτα γευστικές συνταγές Ποιος είπε ότι χορτοφαγία είναι μόνο βοσκή, σαλάτες και φρούτα; Αν το δεις από την πλευρά της[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 100 ml ελαιόλαδο 1 μικρό άσπρο λάχανο, καθαρισμένο από τα 2 - 3 εξωτερικά φύλλα του, ψιλοκομμένο για σαλάτα 2 μέτρια καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά,[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά: Για 2 άτομα 800 γραμμάρια χοιρινά φιλετάκια (από ψαρονέφρι) 100 γραμμάρια βούτυρο 200 ml λευκό κρασί 1 κρεμμύδι ξερό μέτριο, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα[...]
Πηγή: sidagi.grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Πλούσιες σε ασβέστιο,φώσφορο, σίδηρο και ίνες. Για την καλύτερη απορρόφησή τους από τον οργανισμό θα πρέπει να συνδυάζονται με τροφές πλούσιες σε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grυλικά γιά 8 άτομα 4 κυδώνια 200 γρ. κιμάς χοιρινός ή μοσχαρίσιος 200 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλ.τσ. Μαυροδάφνη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά (για μια γαλοπούλα περ. 4-5 κιλά) 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. κιμά χοιρινό 3/4 φλ.τσ. ρύζι μισοβρασμένο 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 10-12 κάστανα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια παραδοσιακή πίτα της Νάξου, που συνήθιζαν να την φτιάχνουν τέτοια εποχή, μετά την κρεατοφαγία του Πάσχα. Γίνεται πολύ μυρωδάτη και ελαφριά, το δε φύλλο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο Πάσχα το έχουμε συνδέσει με το σουβλιστό αρνί, ένα έθιμο που προέρχεται από τη Ρούμελη και έχει καθιερωθεί σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Η νοστιμιά του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 γαλοπούλα (3-4 kg) Βουτυρο Αλατι Πιπερι Λίγο ελαιολαδο Για την μαριναδα: 1 μπουκάλι Μπέρμπον ουίσκι 1 κουτάκι μπύρα ξανθιά 2-3 ξυλάκια κανέλα 3 τεμάχια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για το ρύζι 2 ποτήρια ρύζι μπασμάτι 100 γραμμάρια κάσιους 100 γραμμάρια καλαμπόκι 2 κουταλιές της σούπας μαύρη σταφίδα 4 κουταλιές της[...]
Πηγή: sidagi.grΑναρτήθηκε στις 20/12/2016 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Γαλοπούλα με υπέροχη γέμιση και κρούστα σάλτσας μελιού Άλλη μια συνταγή για μια[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Συνταγές, Σως - Dressings Δέκα 10 υπέροχες σάλτσες για τα ψητά σας Σάλτσες συνοδευτικές που να αναδεικνύουν κι[...]
Πηγή: sintayes.gr