Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
πως μαγειρεύεται το χταπόδι – χταπόδι στη σχάρα Γιατί είναι σκληρό το χταπόδι; Και πως το συμπαθές και νόστιμο μαλάκιο γίνεται μαλακό; Θα το βράσετε σε νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comμάγουλα μοσχαρίσια με Barolo Tα μάγουλα μοσχαρίσια ή βοδινά δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού. Αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του[...]
Πηγή: pandespani.comΟι τερίν (terrine) πήραν το όνομά τους απ’ το ομώνυμο κεραμικό σκεύος στη Γαλλία και στην αυθεντική εκδοχή είναι ένα είδος πατέ με μικρά κομμάτια κρέατος που[...]
Πηγή: caruso.grΗ κόρη μου που διαμένει στην Αγγλία κάνει μία διατροφή (δίαιτα) και είναι πολύ ευχαριστημένη, οπότε κάθισε να μου τη γράψει και εγώ σας τη μεταφέρω: Στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤις περασμένες δυο εβδομάδες, στη Νότια Ολλανδία, σημειώθηκε μια αισθητή αλλαγή. Ηλιοφάνεια και ζέστη. Σχεδόν όλος ο Απρίλιος ήταν γεμάτος ηλιόλουστες ημέρες[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grόπως όλοι μας γνωρίζουμε η σπουδαιότερη κατηγορία των φυτών είναι τα δημητριακά… και μία από τις κατηγορίες των δημητριακών είναι τα σιτηρά στα οποία με[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚαλώς ορίσατε στην πρώτη από τη σειρά δημοσιεύσεων "Back to Basics" ! Αφορμή για τις δημοσιεύσεις αυτές στάθηκε μιας φίλη αναγνώστρια, η οποία ζητούσε[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΟ Νίκος ο Μπέλλος για 20 τόσα χρόνια είχε ταξιδιωτικό γραφείο στον τόπο της καταγωγής του, τις Μπενίτσες, ένα όμορφο ψαροχώρι της Ανατολικής Κέρκυρας. Ο Νίκος[...]
Πηγή: bostanistas.grΤις περασμένες δυο εβδομάδες, στη Νότια Ολλανδία, σημειώθηκε μια αισθητή αλλαγή. Ηλιοφάνεια και ζέστη. Σχεδόν όλος ο Απρίλιος ήταν γεμάτος ηλιόλουστες ημέρες[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grTα μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού, αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του ζώου, που είναι άπαχος[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ: 250 γρ. ψωμί του τόστ κομμάτια 4 σκελίδες σκόρδο 1 κ. γλυκού θυμάρι 1 κ. γλυκού πάπρικα γλυκιά 1 κ. γλυκού πιπέρι τριμμένο 1 κρεμμύδι 1 πιπεριά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για τη συνταγή μας 500 γρ. αλεύρι σταρένιο για ψωμί η γ.χρ. μπλε 1 μαγιά ξηρή 1 1/2 ποτήρια χλιαρό νερό ή μισό-μισό με γάλα 1 κ.γλ. ζάχαρη η μέλι 1 κ.γλ.[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr