Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
Το ραβέντι (rhubarb) είναι πρόσφατη ανακάλυψη για μένα. Δεν καλλιεργείται στην Ελλάδα οπότε δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να το δοκιμάσω πριν έρθω στην[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣας έχει συμβεί να πρέπει να μαγειρέψετε κάτι λόγω ενοχών; Εμένα μου έτυχε τελευταία και όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν οι τύψεις, τόσο ανέβαλα την[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο cassoulet είναι κάτι σαν την ισπανική παέγια! Ένα πιάτο που συγκεντρώνει πολλά είδη κρέατος (όχι βέβαια θαλασσινά) σε ένα πιάτο, με κυρίαρχο συστατικό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟ φετινός ολλανδικός χειμώνας ήταν πολύ ήπιος. Δεν είδαμε ούτε μια νιφάδα χιονιού, οι βροχές ήταν ελάχιστες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και γενικά δεν[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣυνταγή σήμερα δεν έχει, θα εξηγηθώ αμέσως πιο κάτω. Επιτρέψτε μου όμως προκαταρκτικά να κάνω μιαν έκκληση: Αποκηρύξτε την κοτομάζα. Ξέρω, είναι βολικές οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ Αίγινά μας είναι νησί. Την βρέχει από παντού η θάλασσα κι έχει έτσι πολλά όμορφα ακρογιάλια. Αμμουδερές παραλίες και μικρούς βραχώδεις κόλπους με διάφανα[...]
Πηγή: bostanistas.grΈλαβα παράπονα όταν έγραψα για τη γεμιστή κολοκύθα, ότι αναφέρθηκα περαστικά στις συνοδευτικές πατάτες του φούρνου χωρίς να δώσω οδηγίες. Πολλές φορές[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συχνότητα και μόνο με την οποία καταναλώνουμε τη χήνα στη χώρα μας την καθιστά ένα σπάνιο και ιδιαίτερα γιορτινό πουλερικό. Αφιερώστε της το χρόνο και τη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι μια γλυκιά εύκολη πίτα που την έφαγα στο Πάπιγκο και ξετρελάθηκα! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό φύλλο κρούστας 1 γιαούρτι στραγγιστό 1 κεσεδάκι (γιαουρτιού)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν πρόκειται για φαγητό με ψυχή, όπως το περίφημο κασουλέ, δεν χωράνε συμβιβασμοί. Πρέπει κανείς να το μαγειρέψει αυθεντικά και με πολλή αγάπη, όπως το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔεν νομίζω ότι η κατηγορία των πουλερικών εκπροσωπείται αρκούντως σε αυτό εδώ το blog διότι η αλήθεια είναι πως το κρέας τους το τιμάμε πολύ. Κοτόπουλο τρώμε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr....ήταν το φαγητό που έπαιξε τις τελευταίες μέρες τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μου. Όλα άρχισαν την προηγούμενη Τρίτη στο γραφείο όταν μετά από πολύ[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΟνομάζεται και στιφάδο με άσπρα φασόλια και διάφορα κρέατα . Λίγη ιστορία. Το πιάτο αυτό συνηθίζεται πολύ στην ΝΔ Γαλλία, είναι το πιάτο των αγροτών όπου[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣυστατικά 2 φλυτζάνια κομμένη φρυγανιά, φρέσκος μαϊντανός Προθέρμανση στο φούρνο στο 250. Ξεφλουδίστε τα λουκάνικα και κόψτε τα σε μεγάλες μπουκιές, κόψτε και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.gr