λικερ περγαμοντο ακης | γλυκο χωρις αυγα και λαδι | ζυμη κουρου ευκολη | μπουτια κοτοπουλο ακης | γλυκα δροσερα ευκολα | ντονατσσυνταγεσμπαρμπαρηγου | bourekakia me tiri | οσομπουκο στο φουρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις τυρι αμπελοφυλλα

Βρέθηκαν 29 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μπριζόλες χοιρινές με βελούδινη σάλτσα λεμονιού[...]

Με το που ακούει κανείς μπριζολάκια χοιρινά με σάλτσα λεμονιού-κάπαρης το μυαλό του λογικά ανατρέχει στην Ιταλική κουζίνα ή στη κουζίνα της Νότιας Γαλλίας,[...]

Πηγή: caruso.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΡΤΖΙΠΆΝ (ΑΜΥΔΑΛΟΠΑΣΤΑ) // MARZAPANE

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΡΤΖΙΠΆΝ (ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ) Η αμυγδαλόπαστα είναι γνωστή διεθνώς με το όνομα μαρτιζπάν. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές γιά τη προέλευση της λέξης μαρτζιπάν. Η[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Ελληνική άγρια ρίγανη: Η ισχυρότερη και[...]

Αρχικά της δίνεται η βοτανική ονομασία Origanum heracleoticum “ορίγανος Ηρακλεωτική, οι δε κονίλην καλούσι” μας λέει ο Διοσκουρίδης, αργότερα ονομάζεται[...]

Πηγή: xryses-syntages.gr
Αντράκλα ή ανδράχλη ή γλυστρίδα

Αντράκλα Η Αντράκλα ή ανδράχλη ή γλυστρίδα , το επιστημονικό της όνομα είναι ανδράχνη η ολησθηρίς και το βοτανολογικό της Portulaca oleracea μεταφραζόμενο στα[...]

Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΡΤΖΙΠΆΝ (ΑΜΥΔΑΛΟΠΑΣΤΑ) // MARZAPANE

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΡΤΖΙΠΆΝ (ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ) Η αμυγδαλόπαστα είναι γνωστή διεθνώς με το όνομα μαρτιζπάν. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές γιά τη προέλευση της λέξης μαρτζιπάν. Η[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Έξυπνα μυστικά για ν’ αγαπήσει το παιδί μας το[...]

«Δεν μ’ αρέσει το ψάρι!» Ακόμη κι αν το παιδί σας αντιπαθεί το ψάρι, υπάρχουν πάντα τρόποι να το πείσουμε να το αγαπήσει! Ο καλύτερος τρόπος[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
Το αγαπημένο φρικασέ και η ιστορία του

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
πως μαγειρεύεται το χταπόδι: όλα τα μυστικά[...]

πως μαγειρεύεται το χταπόδι – χταπόδι στη σχάρα Γιατί είναι σκληρό το χταπόδι; Και πως το συμπαθές και νόστιμο μαλάκιο γίνεται μαλακό; Θα το βράσετε σε νερό,[...]

Πηγή: pandespani.com
Το αγαπημένο φρικασέ και η ιστορία του

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
tsiknisation 2012: συνταγές Τσικνοπέμπτης με[...]

Πως από τους βαλεντίνους φτάσαμε στην Τσικνοπέμπτη ομολογώ πως δεν το αντελήφθην επαρκώς. Αν πάντα πήγαιναν αυτά τα δυο μαζί ή όλα φέτος μου δείχνουν[...]

Πηγή: pandespani.com
Ρίγανη: Η ισχυρότερη Πανάκεια της Φύσης

Origanum vulgaris hirtum Αρχικά της δίνεται η βοτανική ονομασία Origanum heracleoticum “ορίγανος Ηρακλεωτική ,οι δε κονίλην καλούσι” μας λέει ο[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
project μοσχαροκεφαλή και βουκολικό γιουβέτσι -[...]

Το εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]

Πηγή: pandespani.com

Ο όρος Αρτοκλασία σημαίνει ο τεμαχισμός του άρτου και χρησιμοποιείται μόνο στη Λειτουργική . Εσφαλμένα λέγεται και αρτοπλασία.Έτσι στη Λειτουργική αρτοκλασία[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ  ♦♦  ANICE STELLATO

Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ Ο αστεροειδης γλυκανισος ειναι μια δοργη που προερχεται απο το φυτο Illicium verum , το οποιο ανηκει στην ταξη των αγγειοσπερμων[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η ασθένεια, είναι η τέλεια λύση που βρίσκει ο[...]

H νέα Ιατρική του γιατρού Χάμερ Ο γιατρός Ρίκε Γκέερτ Χάμερ (Ryke Geerd Hamer) υπήρξε για πολλά χρόνια διευθυντής σε μια γερμανική κλινική. Η προνομιούχος θέση[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Μοσχαρίσια γλώσσα στιφάδο στην γάστρα

Τέτοιο στιφάδο δεν έχω ξαναφάει!!!!!! Αυτή ήταν η αντίδραση της ξαδέρφης μου της Μαρίας, όταν δοκίμασε το πιάτο αυτό. Η Μαρία έχει αδυναμία σε αυτού του[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Bιταμίνες- Βιταμίνη Β6 ή πυριδοξίνη

Οι βιταμίνες είναι μια ομάδα μορίων που απαιτούνται σε πολύ μικρές ποσότητες στη διατροφή και είναι απαραίτητες για τη πραγματοποίηση σημαντικών αντιδράσεων[...]

Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.gr
Βιταμίνες- Βιταμίνη Β12 ή κοβαλαμίνη

Οι βιταμίνες είναι μια ομάδα μορίων που απαιτούνται σε πολύ μικρές ποσότητες στη διατροφή και είναι απαραίτητες για τη πραγματοποίηση σημαντικών αντιδράσεων[...]

Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.gr
Ρίγανη: Η ισχυρότερη Πανάκεια της Φύσης

Origanum vulgaris hirtum Αρχικά της δίνεται η βοτανική ονομασία Origanum heracleoticum “ορίγανος Ηρακλεωτική ,οι δε κονίλην καλούσι” μας λέει ο[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Στιφάδο με κρέας (βοδινό ή μοσχάρι ή κοτόπουλο[...]

Στιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Φραγκόσυκα - Παπουτσόσυκα

Καλλιεργήστε τα, μαζέψτε τα και καθαρίστε τα χωρίς να γεμίσετε από τα ενοχλητικά αγκαθάκια τους! Τα φραγκόσυκα είναι από τα πιο αγαπημένα μου φρούτα. Είναι[...]

Πηγή: magiacook.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy