Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Καιρό είχαμε να φτιάξουμε χοιρινές μπριζόλες! Μας είχαν λείψει... Δεν είχαμε όμως διάθεση να λερώσουμε τη σχάρα μας κι έτσι μαγειρέψαμε μια εύκολη συνταγή σε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜια ξεχωριστή λιχουδιά σας έχουμε σήμερα! Έναν πρωτότυπο συνδυασμό με μοσχαράκι, μπύρα και γιαούρτι στην κατσαρόλα (με τα απαραίτητα μυρωδικά τους) τον οποίο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕπειδή αχός βαρύς ακούγεται από τις Συνταγές της Καρδιάς ....δια χειρός Βιβ όμως, είπα να καταθέσω τα διαπιστευτήριά μου για να δει η " μπλογκοκηπουρός" (άτσα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΟ χειμώνας είναι μια εποχή που σε σχέση με την άνοιξη ή το καλοκαίρι δεν παρέχει (φαινομενικά) μεγάλη ποικιλία φρούτων και λαχανικών. Κι όμως, τα λαχανικά του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΈβλεπα κάποτε τις 7 θανάσιμες πεθερές στην τηλεόραση και γέλαγα. Που να ξερα η άμοιρη ότι θα μου τύχη μια νύφη που θα με κάνει να σκέφτομαι να γίνω μια από[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: caruso.grσιγομαγειρεμένη ελιά μοσχαριού Αρλεζιέν – Daube de boeuf Arlésienne Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών[...]
Πηγή: pandespani.com