ντολμαδακια ΜΕ ΚΙΜΑ ΑΡΓΥΡΩ | μηλοπιτα τριφτη παρλιαρος | τυροπιτα με μπεσαμελ αργυρω | λαχανορυζο αργυρως | ζουμερά μπιφτέκια αργυρω | πως μαγειρευονται τα ρεβυθια | μαριναδα κοτοπουλου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κουνουπιδι σιμιγδαλι

Βρέθηκαν 40 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

αρνάκι Ουαλίας με πατάτες μπουλανζέ στο φούρνο[...]

Από τότε που πρωτοφάγαμε με την Fyllosophie τη συνταγή μου για αρνάκι  στον φούρνο (που είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής στο pandespani), μου έλεγε ότι της αρέσει[...]

Πηγή: pandespani.com
τα καλύτερα του μήνα - Οκτώβριος 2015 -[...]

Τι δοκιμάσαμε τον προηγούμενο μήνα και μας άρεσε. Και γιατί. Λίγα και καλά. Τα καλύτερα του μήνα – Οκτώβριος 2015   Εξαιρετικό βιολογικό κρέας Ευβιότοποι,[...]

Πηγή: pandespani.com

χειροποίητα μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης[...]

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
μοσχαρίσιο χτένι με λαχανικά και γάλα -[...]

μοσχαρίσιο χτένι με λαχανικά και γάλα Χάρη στη νοστιμιά τους, τα μαγειρευτά έχουν ξεπεράσει το ζήτημα της προέλευσης και το γεγονός ότι ξεπήδησαν από την[...]

Πηγή: pandespani.com
σπαλομπριζόλα - άπαντα: Απ’ την επιλογή στο[...]

Η σπαλομπριζόλα αποτελεί φετίχ των εν Ελλάδι φανατικών κρεατοφάγων. Oι συνήθως υπερμεγέθεις διαστάσεις της κεντρίζουν το ένστικτο επιβίωσης του homo[...]

Πηγή: pandespani.com
ουρά μοσχαριού με αρώματα και σέλινο (coda alla[...]

Η αρωματική, σιγομαγειρεμένη με σέλινο ουρά του βοδιού (της αγελάδας γενικά) ονόματι Coda alla Vaccinara είναι ένα από τα τυπικά πιάτα της κουζίνας της Ρώμης[...]

Πηγή: pandespani.com
όλα για το νωπό κρέας από τα άδυτα του[...]

Δεν μπαίνεις κάθε μέρα σε έναν χώρο όπου παραλαμβάνονται πολλά ολόκληρα ζώα-σφάγια για να βγουν τεμαχισμένα για κρεοπωλεία αλλά και συσκευασμένα, σε έτοιμα[...]

Πηγή: pandespani.com
η ιστορία του μπέργκερ - απ' τα σαλόνια[...]

Το χάμπουργκερ είναι ένα καλό παράδειγμα -όχι το μοναδικό- για να δει κανείς, αν και απλοϊκά ως ένα βαθμό, την παγκοσμιοποίηση μέσα από το φαγητό. Έχει παλιά[...]

Πηγή: pandespani.com
μπεφ μπουργκινιόν για ζεστές εποχές -[...]

μπεφ μπουργκινιόν για ζεστές εποχές, με άσπρο κρασί και απλούστερο μαγείρεμα Το μπεφ μπουργκινιόν ανήκει στις εμβληματικές συνταγές του pandespani –τους λόγους[...]

Πηγή: pandespani.com
χρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν -[...]

χρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν Τέχνη και θρύλοι πάντα αναμειγνύονταν στις γεύσεις. Το νόμπιλε ριζότο αλά μιλανέζε (risotto alla Milanese) ή ριζότο με[...]

Πηγή: pandespani.com
11 must πιάτα με κρέας από την γαλλική κουζίνα[...]

Un Déjeuner de chasse – Γεύμα κυνηγιού.Jean-François de TROY© Photo RMN-Grand Palais (Musée du Louvre) / Hervé Lewandowski Tα πιάτα-συνώνυμα της γαλλικής[...]

Πηγή: pandespani.com
project μοσχαροκεφαλή και βουκολικό γιουβέτσι -[...]

Το εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]

Πηγή: pandespani.com
κύρια πιάτα για γιορτές: 13+1 νόστιμες[...]

κύρια πιάτα για γιορτές: 13+1 νόστιμες προτάσεις Ο καθιερωμένος γευστικός διάλογος του pandespani με τα τις καλύτερες επιλογές για το κεντρικό ρόλο στο μενού[...]

Πηγή: pandespani.com
μοσχαρίσιο χτένι με λαχανικά και γάλα

Χάρη στη νοστιμιά τους, τα μαγειρευτά έχουν ξεπεράσει το ζήτημα της προέλευσης και το γεγονός ότι ξεπήδησαν από την ανθρώπινη πείνα για κρέας και την ανάγκη[...]

Πηγή: pandespani.com
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
μάγουλα μοσχαρίσια με Βarolo

Tα μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού, αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του ζώου, που είναι άπαχος[...]

Πηγή: pandespani.com
αυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι[...]

αυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]

Πηγή: pandespani.com
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο -[...]

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy