Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Καλησπέρα σας τι μου κάνετε ; ; ; Χάθηκα πάλι για αυτήν την εβδομάδα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, το καλοκαιράκι το λατρεύω και για αυτό είμαι[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΧάρη στις θρεπτικές τους ιδιότητες τα όσπρια ανεβαίνουν σε ιδιαίτερα υψηλή θέση στην κλίμακα των υπερτροφών. Βάλτε τα, λοιπόν, στο τραπέζι σας. Μαυρομάτικα με[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]
Πηγή: pandespani.comΈτοιμο και το μενού της νέας εβδομάδας!!! Της τελευταίας εβδομάδας του Μαϊου...μόνο Μάιο δεν καταλάβαμε με αυτό τον καιρό... Τι σκόνη και βροχή αυτές τις[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΠΩΣ ΝΑ ΞΑΛΜΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΚΑΛΑΟ Ο υγραλατος μπακαλιαρος ή βακαλαος, ειναι ο λευκος μπακαλιαρος ( Gadus morhua ), ο οποιος παστωνεται στο αλατι, με σκοπο να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ χειμώνας μπήκε για τα καλά(καιρός ήταν) και όλα σχεδόν τα σπίτια είναι έτοιμα για τις γιορτές. Παντού στολίδια και λαμπιόνια και οι κουζίνες των σπιτιών[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαλή εβδομάδα φίλες και φίλοι!!! Όσο καλή βέβαια μπορεί να είναι με αυτά τα θλιβερά που συμβαίνουν γύρω μας... Δύσκολες μέρες, δύσκολες εποχές για όλους.[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΈνα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣτην ανδριώτικη κουζίνα δεν θα βρεις αυτό που λένε «τοπικές σπεσιαλιτέ», τουλάχιστον σε μεγάλη έκταση. Εκτός σεζόν, όμως, οι περισσότερες πρώτες ύλες[...]
Πηγή: greekcook.grΑτμόσφαιρα μυσταγωγίας σ’ ένα από τα καλύτερα γιαπωνέζικα της πόλης. Η θέση: Πάνω από τη Σόλωνος, εκεί που αρχίζουν οι μεγάλες ανηφόρες του κοσμοπολίτικου[...]
Πηγή: gastronomos.grΣτη χθεσινή ανάρτηση, ανέφερα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τα είδη του αλατιού, που θεωρώ ότι καλό είναι να τα γνωρίζουμε, έστω κι αν δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠάσχα πλησιάζει, αλλά παράλληλα και 25 Μαρτίου. Έτσι όπως έγινε φέτος, μας βλέπω να φτιάχνουμε κουλούρια του Ευαγγελισμού και να ψήνουμε μπακαλιάρο σκορδαλιά[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠέρσι το καλοκαίρι ψάχνοντας στα ράφια κεντρικού βιβλιοπωλείου ανακάλυψα ένα βιβλίο μαγειρικής με τον παραπάνω τίτλο. Ένα απλό ξεφύλλισμα ήταν αρκετό για να[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣημείωση: Πρόκειται για ένα χρονογράφημα του Κώστα Βάρναλη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πρωία ανήμερα τα Χριστούγεννα του 1943, την πιο άγρια και δύσκολη[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr"Κέρκυρα Κέρκυρα με το Ποντικονήσι, με τα καντούνια τα στενά που τα 'χω σεργιανίσει.." τραγουδούσε η Ρένα Βλαχόπουλου και εμείς καθότι ήμασταν μικρά και[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΜερικοί μερακλήδες το πίνουν και με το φαγητό. Όταν κάτι μας ευχαριστεί, νομίζω ότι οι τύποι δεν μετράνε... Για τα μεζεδάκια τώρα: Το τσίπουρο χρειάζεται[...]
Πηγή: greekcook.grΠριν από 10 χρόνια τέτοια εποχή ξεκίνησα δειλά-δειλά το blog αυτό με σκοπό να μοιράζομαι τις συνταγές που μου αρέσουν με όσους θα είχαν διάθεση να τις[...]
Πηγή: foodjunkie.eu