κοκκινοψαρο στο φουρνο ακης | λικερ κορομηλο | κολοκυθοπιτα νηστισιμη με ρυζι | MEJIKANIKES SINTAGES | μυδοπιλαφο με ψυχα κατεψυγμενα | συνταγες για ευκολη καρυδοπιτα | καναπεδακια με σολωμο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις δαφνες μαρμελαδα λαδι

Βρέθηκαν 32 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κυριακάτικο τραπέζι ( μέρος 16 )

Καλησπέρα σας τι μου κάνετε ; ; ; Χάθηκα πάλι για αυτήν την εβδομάδα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, το καλοκαιράκι το λατρεύω και για αυτό είμαι[...]

Πηγή: cookwithelena.blogspot.gr
Αφιέρωμα στα Όσπρια

Χάρη στις θρεπτικές τους ιδιότητες τα όσπρια ανεβαίνουν σε ιδιαίτερα υψηλή θέση στην κλίμακα των υπερτροφών. Βάλτε τα, λοιπόν, στο τραπέζι σας. Μαυρομάτικα με[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

μενού αγίου βαλεντίνου 2015 - 50 αποχρώσεις του[...]

Πολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]

Πηγή: pandespani.com
Το μενού μας!!! 23/05 - 29/05

Έτοιμο και το μενού της νέας εβδομάδας!!! Της τελευταίας εβδομάδας του Μαϊου...μόνο Μάιο δεν καταλάβαμε με αυτό τον καιρό... Τι σκόνη και βροχή αυτές τις[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Πως ξεχωρίζουμε τα φρέσκα ψάρια . How to[...]

Τι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]

Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.gr
ΠΩΣ ΝΑ ΞΑΛΜΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΚΑΛΑΟ ♦♦ COME[...]

ΠΩΣ ΝΑ ΞΑΛΜΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΚΑΛΑΟ Ο υγραλατος μπακαλιαρος ή βακαλαος, ειναι ο λευκος μπακαλιαρος ( Gadus morhua ), ο οποιος παστωνεται στο αλατι, με σκοπο να[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Το μενού μας!!!

Ο χειμώνας μπήκε για τα καλά(καιρός ήταν) και όλα σχεδόν τα σπίτια είναι έτοιμα για τις γιορτές. Παντού στολίδια και λαμπιόνια και οι κουζίνες των σπιτιών[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Το μενού μας!!!

Καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι!!! Όσο καλή βέβαια μπορεί να είναι με αυτά τα θλιβερά που συμβαίνουν γύρω μας... Δύσκολες μέρες, δύσκολες εποχές για όλους.[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Ο χρόνος διατήρησης για κάθε τροφίμο στο ψυγείο[...]

Ένα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Ανοιξιάτικο τριήμερο στην Άνδρο

Στην ανδριώτικη κουζίνα δεν θα βρεις αυτό που λένε «τοπικές σπεσιαλιτέ», τουλάχιστον σε μεγάλη έκταση. Εκτός σεζόν, όμως, οι περισσότερες πρώτες ύλες[...]

Πηγή: greekcook.gr
Kiku

Ατμόσφαιρα μυσταγωγίας σ’ ένα από τα καλύτερα γιαπωνέζικα της πόλης. Η θέση: Πάνω από τη Σόλωνος, εκεί που αρχίζουν οι μεγάλες ανηφόρες του κοσμοπολίτικου[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Αλάτι: μυστικά και ιδέες για τη χρήση του στην[...]

Στη χθεσινή ανάρτηση, ανέφερα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τα είδη του αλατιού, που θεωρώ ότι καλό είναι να τα γνωρίζουμε, έστω κι αν δεν[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τι φτιάχνουμε αυτό τον καιρό

Πάσχα πλησιάζει, αλλά παράλληλα και 25 Μαρτίου. Έτσι όπως έγινε φέτος, μας βλέπω να φτιάχνουμε κουλούρια του Ευαγγελισμού και να ψήνουμε μπακαλιάρο σκορδαλιά[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΚΗΣ ΓΗΣ - ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΑΝΑ ΖΩΜΟ[...]

Πέρσι το καλοκαίρι ψάχνοντας στα ράφια κεντρικού βιβλιοπωλείου ανακάλυψα ένα βιβλίο μαγειρικής με τον παραπάνω τίτλο. Ένα απλό ξεφύλλισμα ήταν αρκετό για να[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Μια Παλιά Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Κώστα[...]

Σημείωση: Πρόκειται για ένα χρονογράφημα του Κώστα Βάρναλη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πρωία ανήμερα τα Χριστούγεννα του 1943, την πιο άγρια και δύσκολη[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Κέρκυρα,Κέρκυρα με το Ποντικονήσι...

"Κέρκυρα Κέρκυρα με το Ποντικονήσι, με τα καντούνια τα στενά που τα 'χω σεργιανίσει.." τραγουδούσε η Ρένα Βλαχόπουλου και εμείς καθότι ήμασταν μικρά και[...]

Πηγή: thatseat.blogspot.gr
Περί τσίπουρου

Μερικοί μερακλήδες το πίνουν και με το φαγητό. Όταν κάτι μας ευχαριστεί, νομίζω ότι οι τύποι δεν μετράνε... Για τα μεζεδάκια τώρα: Το τσίπουρο χρειάζεται[...]

Πηγή: greekcook.gr
Το Foodjunkie γίνεται 10 και γιορτάζει με ένα[...]

Πριν από 10 χρόνια τέτοια εποχή ξεκίνησα δειλά-δειλά το blog αυτό με σκοπό να μοιράζομαι τις συνταγές που μου αρέσουν με όσους θα είχαν διάθεση να τις[...]

Πηγή: foodjunkie.eu

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy