Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος άπαχος μια φορά περασμένος 1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 3 κουτ. σούπας Hellmann’s Κέτσαπ με γλυκαντικό από το φυτό Stevia 1 κουτ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕκ πρώτης, η συνταγή 8α μπορούσε να υπάρχει σε βιβλίο του εγκληματολόγου συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά. Στην κουζίνα, για παράδειγμα, της Δόνα Τερηδόνα μαζί με[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ινδικό ρόφημα αποτελεί εναλλακτική θερμαντική λύση για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Συνταγή : Χριστιάνα Θωμαϊδη. Μερίδες : Για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι προσπαθούν να ακολουθούν μια πιο υγιεινή διατροφή, δίχως τηγανητά, πολλά λίπη, σος και αλάτι, είναι πως το[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣάββατο πρωί, 8:30 π.μ. Χτυπά το κουδούνι της εξώπορτας. Σιωπή. Το κουδούνι χτυπά για δεύτερη φορά. Ακούω ένα μουγκρητό να έρχεται από την άλλη πλευρά του[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου έχουμε μιλήσει αναλυτικά εδώ: Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου: Τι είναι; Πώς γίνεται η διάγνωσή του; Τι είναι τα FODMAPs ;[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣτην εποχή μας έχουμε συνηθίσει στην ιδέα της «ημερομηνίας λήξης» και θεωρούμε δεδομένο ότι όλα τα τρόφιμα, μετά από κάποιο διάστημα είναι «για[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.gr«Νιώθεις κουρασμένη; Δεν ξυπνάς εύκολα το πρωί; Θέλεις να χάσεις και κάποια κιλά;». Η φίλη που έκανε τις ερωτήσεις έμοιαζε να παίζει σε διαφήμιση[...]
Πηγή: bostanistas.grΓράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο ραβέντι (rhubarb) είναι πρόσφατη ανακάλυψη για μένα. Δεν καλλιεργείται στην Ελλάδα οπότε δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να το δοκιμάσω πριν έρθω στην[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ Ολλανδία δεν φημίζεται για την γαστρονομική της κληρονομιά και οι Ολλανδοί είναι οι πρώτοι που θα το παραδεχτούν. Οι επιρροές τους είναι πολυποίκιλες με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ Ολλανδία δεν φημίζεται για την γαστρονομική της κληρονομιά και οι Ολλανδοί είναι οι πρώτοι που θα το παραδεχτούν. Οι επιρροές τους είναι πολυποίκιλες με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣάββατο πρωί, 8:30 π.μ. Χτυπά το κουδούνι της εξώπορτας. Σιωπή. Το κουδούνι χτυπά για δεύτερη φορά. Ακούω ένα μουγκρητό να έρχεται από την άλλη πλευρά του[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά για το μπέργκερ με ψητά λαχανικά 4 ψωμάκια μπέργκερ 4 φέτες από μανιτάρι πλευρότους 4 φέτες κολοκυθιού 4 φέτες από μελιτζάνα φλάσκα 4 φέτες ντομάτας[...]
Πηγή: cookpad.com/gr