γλασο σοκολατας για βασιλοπιτα | σουτζουκακια αργυρως | νηστισιμο γλυκο με ινδοκαρυδο | ζυμη για αλμυρη ταρτα με λαδι | λικερ καφε με κοκκους καφε | βεφα γιουβαρλακια | κολοκυθοκεφτεδες καλλιδης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις σουλτανινα βερμουτ

Βρέθηκαν 112 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ψήστε το κουνουπίδι και θα με θυμηθείτε!

Δεν θα έλεγα ότι το κουνουπίδι ήταν το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο λαχανικό, όμως τελευταία άρχισε να μου αρέσει πολύ. Από παιδί θυμάμαι τη δυσάρεστη μυρωδιά[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Να αχνίσουν οι χύτρες!

Από την αυγή της ιστορίας, όταν οι άνθρωποι πρωτάρχισαν να μαγειρεύουν, επινόησαν τις σούπες. Βασική τροφή των φτωχών, οι χωριάτικες σούπες γίνονταν με ό,τι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φτωχικό και πεντανόστιμο

"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το άφθαστο "Μπιάνκο" του Μπέλλου

Ο Νίκος ο Μπέλλος για 20 τόσα χρόνια είχε ταξιδιωτικό γραφείο στον τόπο της καταγωγής του, τις Μπενίτσες, ένα όμορφο ψαροχώρι της Ανατολικής Κέρκυρας. Ο Νίκος[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Θάμα, θαύμα!

Είναι το αποκούμπι και η σωτηρία μου το " Θάμα " - μεσημέρια Κυριακής, ζεστά βράδια, καθημερινές όταν με τίποτα δε βάζω τσουκάλι στη φωτιά, όταν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Νοστιμιά και αψάδα: μπιφτέκια λιβανέζικα

Οι εθνικές κουζίνες στις χώρες γύρω από τη Μεσόγειο χρησιμοποιούν τα ίδια περίπου υλικά: εποχικά λαχανικά, κάποιου είδους πάστα (κουσκούς, μακαρόνια,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
H περίφημη τηγανιά της Τζιας

Η πρώτη μας επαφή με τη Τζιώτικη τηγανιά ήταν όταν πρωτοήρθαμε στο νησί, και μας κάλεσαν σε ένα γάμο. Οι παραδοσιακοί γάμοι, ιδίως οι ελάχιστοι φθινοπωρινοί[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το ρεβεγιόν του εργένη: μεζεδάκια από κρέας

Αφού γνώρισε και σιγά - σιγά ανακαλύπτει τον μυστηριώδη και γοητευτικό κόσμο της μαγειρικής, ο εργένης αποφάσισε να μοιραστεί τα επιτεύγματά του με φίλους και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γιορτινά: η γαλοπούλα και οι παραλλαγές της

Γαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κότσι χοιρινό για θαλπωρή και οικονομία

Το χοιρινό άργησα να το εκτιμήσω στη ζωή μου. Ίσως γιατί στο σπίτι μας (όπου μετρούσαν βασικά οι προτιμήσεις του πατέρα) δεν το συνηθίζαμε πολύ. Όσο περνάνε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπαχαρικά... αρώματα και γεύσεις, μέρος 2ο

Καλησπέρα! Σήμερα το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μπαχαρικά που βασιλεύουν τώρα τα Χριστούγεννα στα περισσότερα σπίτια και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας. Η[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Κεφτεδάκια με σάλτσα γιαουρτιού στο φούρνο

Αναρτήθηκε στις 05/10/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κεφτεδάκια με σάλτσα γιαουρτιού στο φούρνο Μια συνταγή για πεντανόστιμα κεφτεδάκια στο[...]

Πηγή: sintayes.gr
ΑΡΝΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

Αυτή η συνταγή, έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα… Είναι η τελευταία συνταγή που μου δίδαξε η μητέρα μου… …. Συνήθιζε να μας φτιάχνει αρνάκι[...]

Πηγή: cookingwithriri.blogspot.gr
Μοσχαρίσιο φιλέτο σε κρούστα μουστάρδας

Μοσχαρίσιο φιλέτο για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας Χρόνος Προετοιμασίας : 50΄ Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ για 8 άτομα 3000 γρ.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Ρολό με κιμά , παρμεζάνα και μέλι

ΣΩΤΑΡΕΤΕ σ'ένα τηγάνι με 2 κουταλιές ελαιόλαδο... 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο όταν μαλακώσουν , προσθέτετε 3/4 ποτηριού λευκό κρασί[...]

Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr
Μπριζόλες µοσχαρίσιες µε σάλτσα λαδορίγανης

Ο κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Η μπριζόλα του εργένη

Όσοι ζουν, ή έχουν ζήσει έστω για σύντομο διάστημα, ως εργένηδες, θα συμφωνούν πως η πιο κοπιαστική φροντίδα για το νοικοκυριό τους είναι, μετά το κατά γενική[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Λαχανοντολμάδες με ελαφρύ Αυγολέμονο

Απ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά οι λαχανοντολμάδες, με τους[...]

Πηγή: caruso.gr
Γιουβαρλάκια σούπα αυγολέμονο!

Χειμώνιασε για τα καλά και οι σούπες έχουν την τιμητική τους! Τα γιουβαρλάκια δεν μπορούν ακριβώς να θεωρηθούν σούπα αλλά είναι ένα εύγευστο παραδοσιακά[...]

Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr
Οι bostanistas στο Bollywood

Tandoori ονομάζεται το εξ Ινδίας μαριναρισμένο σε μπαχαρικά και γιαούρτι κρέας ή κοτόπουλο, που προέρχεται από το βορειοανατολικό μέρος της χώρας και[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy