Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Εννοιολογική προσέγγιση του όρου Η λέξη Νηστεία είναι σύνθετη από το αρνητικό μόριο "νη" και το ρήμα "εσθίω" και σημαίνει την εκούσια ή ακούσια αποχή από[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΕ να από τα πολλά έθιμα μας αυτήν την μέρα ,είναι τα κάλαντα του Λαζάρου. Τα παιδιά φτιάχνουν ένα ομοίωμα του από άσπρο πανί ή ντύνουν μια κούκλα παίρνουν και[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΚαμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grTρίο χοιρινού σουβλάκι με ντομάτα… να την πιεις στο ποτήρι Υλικά (για 1 σουβλάκι) 1 κομμάτι παντσέτα χοιρινή 1 κομμάτι ψαρονέφρι 1 κομμάτι χοιρινός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ σταδιακή μείωση της οστικής πυκνότητας και της αντοχής ονομάζεται αρχικά οστεοπενία και αργότερα οστεοπόρωση. Η μείωση της οστικής πυκνότητας κάτω από κάποιο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν το FoodTrails συνάντησε τον διάσημο σεφ Λευτέρη Λαζάρου! Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest «Η τεχνολογία μας φέρνει πιο κοντά στο καλό[...]
Πηγή: foodtrails.grΜία μοναδική πρόταση ζυμαρικών από τον Chef Λαζάρου Συνταγή : Λαζάρου Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : 20 λεπτά περίπου. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το Mediterranean Cosmos σας προσκαλεί στο Food Festival, μια ξεχωριστή γιορτή γεύσεων, από τις 14[...]
Πηγή: foodtrails.grΈνα γνωστό πιάτο, με την πανταχού παρούσα στην ελληνική κουζίνα ντομάτα, μεταμορφώνεται σε νοστιμότατο, κρύο μεζέ, ο οποίος ταιριάζει με το πνεύμα μιας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛάδι «ενός άλλου κόσμου» για το μαρινάρισμα ενός rib-eye: Στο υγρό περιβάλλον του ελαιόλαδου, όταν τα εσπεριδοειδή συναντούν τα μπαχαρικά που ονομάζουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛευτέρης Λαζάρου:«Ζαργάνα μου! Μία παλιά λαϊκή έκφραση που αναφέρεται στην κίνηση, τα μάτια και την ωραία φιγούρα. Αναφερόμενος στη ζαργάνα, έχω πάντα στο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο τζιγκόνιερ είναι μία από τις οικογενειακές συνταγές των Μποτρίνι. Διατηρεί τις μνήμες που φύλαξε από τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο ο παππούς του Έκτορα. Εκείνη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiMαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈφτασαν στα χέρια μου δυο λαχταριστά πακέτα Μανιτάρια Κορινθίας και δεν μπορούσα να αποφασίσω τι φαγητό να πρωτοφτιάξω! Μετά από σκέψη αποφάσισα να κάνω μια[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΤο συκώτι πεσκανδρίτσας είναι ένας σχεδόν άγνωστος αλλά πραγματικά κορυφαίος γκουρμέ μεζές που εύκολα μπαίνει στη καθημερινότητά μας στην Ελλάδα. Ακριβώς[...]
Πηγή: caruso.grΑκόμη είμαστε στη νηστεία των Χριστουγέννων οπότε αυτό το φαγητό ξεχασμένο για πάρα πολύ χρονικό διάστημα είπα να το μαγειρέψω για αλλαγή. Είναι συνταγή του[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 16/06/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Ψαρονέφρι με σάλτσα μανιταριών και μουστάρδας Πεντανόστιμο, ψαρονέφρι με υπέροχη σάλτσα[...]
Πηγή: sintayes.grΛαχανοντολμάδες με κιμά, αβγολέμονο και κρόκο, από τον Λευτέρη Λαζάρου: H συνταγή αυτή αντανακλά την μεγάλη αγάπη του Λαζάρου, που είναι η ελληνική κουζίνα.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕύκολο γρήγορο φαγητό με σάλτσα από γιαούρτι και λεμόνι από τον Λευτέρη Λαζάρου ! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Σούπες Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά (για 4 άτομα) 1300-1500 γρ. κοιλιές από αρνάκι γάλακτος (συνήθως πρέπει να τις παραγγείλουμε στο χασάπη) 2 ματσάκια άνηθο ψιλοκομμένο (κρατάμε 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr