Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Καλησπέρα σας!!! Επιτέλους κατάφερα να καθίσω για λίγο και να κάνω τη σημερινή ανάρτηση!! Μια από τις σαλάτες που θα στρογγυλοκαθίσουν στο πασχαλινό μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό τη μέρα που βρήκα αυτή τη συνταγή, το πεϊνιρλί έχει γίνει το νούμερο ένα φαγητό μαζικής παραγωγής για την κατάψυξη! Σε αυτό το ποστ θα μοιραστώ μαζί σας τη[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ αγάπη της Αμερικανίδας... "Βέφας" Martha Stewart για τα υλικά εποχής δεν θα μπορούσε να αφήσει απ' έξω ένα τόσο ωραίο φρούτο όπως οι λωτοί, που εδώ[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕνα ωραιότατο φαγάκι μας σερβίρει η Βάσω με συνταγή της κας Αλεξιάδου. Εμείς σας το προτείνουμε με τηγανητές πατάτες αλλά όποιος δεν θέλει να ακούει τη λέξη[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΠώς μπορείς να καταλάβεις ότι σε αγαπάει ο άνθρωπός σου; Τα κριτήρια είναι διαφορετικά για τον καθένα. Εγώ το καταλαβαίνω όταν έρχεται μαζί μου στο σινεμά για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈνα γνωστό πιάτο, με την πανταχού παρούσα στην ελληνική κουζίνα ντομάτα, μεταμορφώνεται σε νοστιμότατο, κρύο μεζέ, ο οποίος ταιριάζει με το πνεύμα μιας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛάδι «ενός άλλου κόσμου» για το μαρινάρισμα ενός rib-eye: Στο υγρό περιβάλλον του ελαιόλαδου, όταν τα εσπεριδοειδή συναντούν τα μπαχαρικά που ονομάζουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο τζιγκόνιερ είναι μία από τις οικογενειακές συνταγές των Μποτρίνι. Διατηρεί τις μνήμες που φύλαξε από τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο ο παππούς του Έκτορα. Εκείνη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiMαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαι το "έπος" των κολοκυθιών συνεχίζεται...:) Τα μικρά κολοκυθάκια ήξερα από την αρχή τι θα τα κάνω. Το αγαπημένο μας φαγητό για αυτή την εποχή! Το έχω[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚαλησπέρα!! Σήμερα λέω να πούμε μερικά πράγματα όσον αφορά την παρασκευή του τσουρεκιού. Από ότι έχω καταλάβει από τις συζητήσεις που κάνω με φίλες και[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚαι το "έπος" των κολοκυθιών συνεχίζεται...:) Τα μικρά κολοκυθάκια ήξερα από την αρχή τι θα τα κάνω. Το αγαπημένο μας φαγητό για αυτή την εποχή! Το έχω[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΕίχα πάρει κάτι baby χταποδάκια από μια εταιρία που φέρνει κατεψυγμένα φαγώσιμα στο σπίτι. Την εποχή λοιπόν της φίλης και της μεζεδοφαγίας τα έκανα σπετζοφάι,[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΈφτασαν στα χέρια μου δυο λαχταριστά πακέτα Μανιτάρια Κορινθίας και δεν μπορούσα να αποφασίσω τι φαγητό να πρωτοφτιάξω! Μετά από σκέψη αποφάσισα να κάνω μια[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΑπό το «Etrusco», Κάτω Κορακιάνα, Κέρκυρα: Όταν ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι υποσχέθηκε να μας δώσει μία από τις κλασικές συνταγές του για φιλέτο, ο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜία εξαιρετική συνταγή της Βέφας για παρεΐστικες καταστάσεις το καλοκαίρι! Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά μελιτζάνες σε φέτες 1 κιλό πράσινες πιπεριές κομμένες και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι Λαχανοντολμάδες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Ελληνικής Κουζίνας. Συνήθως τους μαγειρεύουμε άσπρους και τους συνοδεύουμε με ένα νόστιμο αυγολέμονο.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά 1 γαλοπούλα 4-5 κιλά 1/4 κούπας χυμό λεμονιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού 1/2 κούπα βούτυρο καθαρισμένο αλάτι πιπέρι Για τη γέμιση 6 κουταλιές βούτυρο τα[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grPin It Υπέροχη σούπα για τις κρύες μέρες του χειμώνα! Υλικά 5 κούπες νερό ή ακόμη καλύτερα αν υπάρχει ζωμό κρέατος 4 κουταλιές ελαιόλαδο για τη σάλτσα[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΓια να καταλήξω στα συγκεκριμένα κεφτεδάκια πήρα τη συνταγή της Βέφας, αφαίρεσα κάτι, πρόσθεσα κάτι άλλο, άλλαξα κάποιες ποσότητες και ιδού το αποτέλεσμα που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣας είχα μιλήσει για αυτή τη συνταγή σε μια από τις εβδομάδες μου ! Η συνταγή είναι της Αλεξίας Αλεξιάδου και είναι δροσερή και μυρωδάτη! Παρόλο που σας είχα[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr