Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 130 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΈχοντας δώσει την υπόσχεση ότι θα επανέλθω, σε θέματα και προσωπικές κρίσεις (και ελπίζω να μου επιτρέπεται αυτό) για τα όσα πια δοκιμάσαμε και γευτήκαμε σε[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα, κλείνοντας τις πασχαλιάτικες συνταγές και αφού πρώτα σας ευχηθώ ολόψυχα ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και να περάσετε ένα υπέροχο Πάσχα με όλους όσους[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο ραβέντι (rhubarb) είναι πρόσφατη ανακάλυψη για μένα. Δεν καλλιεργείται στην Ελλάδα οπότε δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να το δοκιμάσω πριν έρθω στην[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈχω ταξιδέψει σε διάφορες χώρες μέσα και γύρω απ' την Ευρώπη αλλά δεν έχω ταξιδέψει ποτέ πιό μακριά. Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη που θέλω να δω, πολιτισμοί που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈνα υπέροχο και γευστικό πιάτο ή γεύμα, πάντα συνοδεύεται με κάποιο ποτό, αν μέχρι πρότινος η μόνη σας επιλογή ήταν το κρασί, γιατί πιστεύατε ότι η μπίρα σας[...]
Πηγή: funkycook.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...γλυκιά απόλαυση με ελάχιστες θερμίδες και μοναδικά αρώματα Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Το καταλάβατε;;; Έφτασε ο Νοέμβριος ο τελευταίος μήνας του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν ξέρω αν σας το χω ξαναπεί αλλα η μαγειρική μου καριέρα σε γερμανικό έδαφος άρχισε σε μια πλούσια γειτονιά του Μοναχου σε ένα αυστριακό καφέ το οποιο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού πολύ παγωμένο 280 γρ. κατεψυγμένες φράουλες 1 μέτρια κατεψυγμένη μπανάνα Παγώστε τα πορτοκάλια στο κάτω[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ φίλη Κική απο το blog της Tante Kiki αλλά και η αγαπητή Θαλασσένια απο το Είναι μιαμ ή μπλιαξ; με κάλεσαν κ εμένα να φτιάξω την λίστα με τις 7 αναρτήσεις[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣίγουρα έχουμε αρχίσει όλοι να σχεδιάζουμε τι θα ετοιμάσουμε για την Κυριακή του Πάσχα. Εκτός από τον κλασικό οβελία, το πασχαλιάτικο τραπέζι χρειάζεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΉρθε η ώρα να σας κεράσω σας το είχα υποσχεθεί!! Με την ευκαιρία να σας ευχηθώ και καλό μήνα!!! Πριν φύγω για διακοπές είχα πάει μια μικρή βόλτα σε γνώριμα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια άλλη μια φορά, γιορτάσαμε με συγγενείς και φίλους, παρόλο που εδώ οι Παναγιώτηδες, δεν γιορτάζουν της Παναγίας! Για άλλη μια φορά, είπα δόξα το Θεό, που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠεσκέσι κυδώνια έφτασαν στο σπίτι. Όλα καλοδεχούμενα ό,τι μου δίνουν! Έτσι κι αυτά και αξιοποιήθηκαν όπως τους άξιζε. Άλλα έγιναν γλυκό κουταλιού , άλλα τα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠριν από πάρα πολλά χρόνια, δοκίμασα στο εξωτερικό ένα ψητό κρέας σερβιρισμένο με σάλτσα μήλου. Μου άρεσε τόσο πολύ (πάντα μου άρεσε ο συνδυασμός κρεατικών με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΜάθε πώς να φτιάξεις...ΦΡΑΟΥΛΑ ΠΕΛΤΕΣ (ΣΙΡΟΠΙ) Με τις νόστιμες φραουλίτσες μπορούμε να φτιάξουμε πληθώρα συνταγών... μαρμελάδα ... σάλτσα για γλυκά...να τις[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr