Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Υλικά: 1200 γρ. μοσχάρι (κιλότο ή σπάλα ή νουά) σε μερίδες 1200 γρ. κυδώνια καθαρισμένα 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/υλικά 1.5 κιλό μοσχάρι (σπάλα ή κιλότο) 1 κ. κυδώνια 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 3 ξύλα κανέλας 2 αστεροειδή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια την διατροφική αξία του κάστανου μας τα είπε πολύ ωραία ο Nassos, εδώ. Ας δούμε και ένα φαγάκι, λοιπόν, με τον πολύτιμο και πεντανόστιμο αυτό καρπό[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΡεβεγιόν πρωτοχρονιάς στο σπίτι, αλλά πόσο δύσκολο είναι να βρεις συνταγές που να σε ικανοποιούν.. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά πολλές φορές μου έχει τύχει να μην[...]
Πηγή: omanoclock.grΝόστιμη και αγαπημένη χειμωνιάτικη συνταγή και γιορτινή! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1 1/2 κιλό μοσχάρι κιλότο ή σπάλα 500-600 ml κρασί μαυροδάφνη 150 ml λικέρ τεντούρα (λικέρ κανέλας) ή 3 ξυλάκια 20 ξερά δαμάσκηνα φλούδα από ένα πορτοκάλι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο ή ποντίκι ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 κεφάλι σκόρδο καθαρισμένο σε σκελίδες 500 γρ. χυμό ντομάτας μια πρέζα ζάχαρη αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜοσχαράκι κοκκινιστό, μία συνταγή που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4-5 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ??[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑυτές τις εορταστικές μέρες που ουσιαστικά ξεκινούν σήμερα, τα τραπεζώματα (για όσους έχουν τη δυνατότητα) δίνουν και παίρνουν! Προσπαθώντας κι εμείς να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1,2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας (ανάμεικτο από τρανς, κιλότο, στηθοπλευρά) 1 δαφνόφυλλο 1/2 κουτ. γλυκού χοντροκοπανισμένο μαύρο πιπέρι 1 κρεμμύδι ξερό, σε ψιλά[...]
Πηγή: gastronomos.grΦωτό:Χρήστος Μακόπουλος Υλικά (για 4 άτομα) 3/4 του κιλού αγριογούρουνο από το κιλότο 5 κ. σ. ελαιόλαδο 2 μέτρια κυδώνια, καθαρισμένα 12-15 γλυκόξινες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜία μοναδική συνταγή από τον Θάνο Στασινό στο Chef on nair. Hμέρα προβολής 16/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 250 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr