Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 117 συνταγές
3 Σκαλοπίνια μοσχαρίσια 3 καροτάκια καθαρισμένα βρασμένα ελαφρά σοταρισμένα με βούτυρο και κομμένα 3 μικρά κολοκυθάκια καθαρισμένα ,αλατισμένα και σοταρισμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣυνήθως οι πρώτες τροφές απογαλακτισμού είναι: 1. Κρέμα: βανίλια, ρυζάλευρο ή δημητριακών 2. Αλεσμένα φρούτα όπως αχλάδι, μήλο, μπανάνα 3. Κρεατοχορτόσουπα με[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο κρέας του κουνελιού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κρητικής διατροφής και μαγειρεύεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Άλλωστε συνηθίζουμε να[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο φαγητό της γιορτής και αγαπημένη σπεσιαλιτέ του πρώην Προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας Σάντρο Περτίνι. Μια ζεστή «σαλάτα» λογής λογής λαχανικών (πατάτες,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣήμερα 1/10 που έπεσαν οι τράτες στη θάλασσα δεν θα μπορούσα να σας κεράσω τίποτε άλλο μιας και όλοι σήμερα τρώμε στο νησί μου μαριδάκι τηγανιτό. Από όποια[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr] Το ήμεϊλ το Χοχοχο Σέφ ήταν ξεκάθαρο! "Χαχαχαχαχα Πρασινάδα δεν θα πας μακρια!" μου είπε, "Λίγο πιο πάνω, στον Καναδά θα σε στείλω!" Ετσι λοιπον διαβασα[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΜινεστρόνε α λα Efi White Tiger … . για γιατρειά αλλά και τόνωση! Η διαδικτυακή μου φίλη Έφη πριν αρκετό καιρό μου είχε δώσει μια θαυματουργή συνταγή[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΟ δημιουργικός διαγωνισμός από τα TGI Friday’s σε συνεργασία με το Greek Food Blogs για να δημιουργήσουμε το δικό μας πιάτο για το μενού των TGI Friday’s ήταν[...]
Πηγή: funkycook.gr2 κιλά μοσχαράκι (χτένι) 2 κολοκυθακια κομμένα σε χοντρές φέτες 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 πρασινες πιπεριές χοντροκομμενες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή αυτή την είδα στην εκπομπή "Η κουζίνα της μαμάς". Τη φτιάχνουν στα Κύθηρα. Την έφτιαξα με μια παραλλαγή. Παρέλειψα τις πατάτες γιατί τις[...]
Πηγή: greekmasa.grΑγαπημένο μας φαγητό που το φτιάχνουμε μόλις αρχίσουν να βγαίνουν οι αγκινάρες. Υλικά 1800 γρ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι) 1 κιλό μικρά κολοκυθάκια 8 αγκινάρες 2[...]
Πηγή: greekmasa.gr(από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά για 6 μερίδες 1,5 κιλό χοιρινή σπάλα χωρίς κόκκαλο. 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε χονδρές ροδέλες. 2 κόκκινες πιπεριές[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr11/2 κιλό αρνί η κατσίκι σε μερίδες (σπάλα, χεράκι η μπουτάκι) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 11/2 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 2 ματσάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ εξαιρετική μου φίλη Vita είχε την καλοσύνη να μου στείλει μερικά δωράκια, μεταξύ αυτών κι ένα σακουλάκι ξινόχοντρο. Όλα ήταν υπέροχα αλλά ο ξινόχοντρος[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr1 πακέτο φύλλο κρούστας 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 4 μέτρια κολοκυθάκια 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο 4 καρδιές αγκινάρας κομμένες στη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1.300-1.500 γρ. μοσχαράκι κομμένο μερίδες 4-5 μελιτζάνες κομμένες κυδωνάτες και τις τηγανίζω 7-8 κολοκυθάκια κομμένα κυβάκια και τα τηγανίζω 10-12[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτή την συνταγή την έχω μάθει από την πεθερά μου. Το φαγητό αυτό το φτιάχνουν στο Μαυροβούνι του Γυθείου, την δεύτερη μέρα του Πάσχα. Είναι το έθιμό τους. Το[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΈνα ωραίο, εύκολο και πολύ νόστιμο φαγάκι, που στην παρασκευή του, δεν σας χρειάζεται συνεχώς από πάνω του. Απίστευτα γευστικό, είναι η χαρά των παιδιών,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜε τη γιαγιά μου πηγαίναμε στο περιβόλι, μαζεύαμε τα λαχανικά που θέλαμε και το μαγειρεύαμε στον ξυλόφουρνο, στην πίσω αυλή. Η κυρία Αλεξάνδρα, η γειτόνισσά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕν μέσω καλοκαιρινών διακοπών είναι λίγο δύσκολο να μαγειρεύουμε διαρκώς καινούρια ευφάνταστα πιάτα, καθώς, όπως και να το κάνουμε, η θάλασσα έχει περισσότερο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.gr