μπανοφι συνταγη | ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΣΥΝΤΑΓΗ | μαυροματικα | μους σοκολατα | ευκολη μηλοπιτα | κοτοπιτα με σφολιατα | σάλτσα μανιταριών | γαριδομακαροναδα με ουζο | μπριζολες | σαλατα αβοκαντο | συνταγές με χοιρινό
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις σουλτανινα φραουλα πομοντορια

Βρέθηκαν 17 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ταϊλανδέζικη Κουζίνα

Το βασικό χαρακτηριστικό της ταϊλανδέζικης κουζίνας είναι οι φλογερές "αποχρώσεις" του τσίλι -της καυτερής πιπεριάς-, οι οποίες ωστόσο, μπορούν να παραλλάξουν[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων από την[...]

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr

Επικίνδυνα πρόσθετα «Ε» στα τρόφιμα

Για τα επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων «Ε» ενημερώνει η Ένωση Καταναλωτών Βόλου τους πολίτες προκειμένου να ξέρουν τι να αποφεύγουν και τι να επιλέγουν[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Σκηνίτικο αγριοκούνελο στιφάδο

2 αγριοκούνελα, 2 ποτηράκια λάδι, 1 σφηνάκι ρακή3 κιλά κρεμμύδια, 1 ποτηράκι κρασί μπρούσκο, 1 βαθύ πιάτο φρέσκιες ντομάτες ξυσμένες, 3 φύλλα δάφνης μπαχάρι,[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Γλυκό με σορμπέ ακτινίδιο-πεπόνι

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Σεβίτσε: τι είναι & το τέλειο μεξικάνικο[...]

Το Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]

Πηγή: pandespani.com
Μυστικά μαγειρικής από το Α έως το Ω

Α Αβγά Πόσες φορές έχετε βάλει πολλά αβγά στην κατσαρόλα και στο τέλος από τη ντουζίνα έχετε καταλήξει να έχετε μόνο δύο που δεν έχουν σπάσει; Η λύση είναι[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Ποιες τροφές πρέπει να πλένετε ΠΑΝΤΑ και ποιες[...]

Από την παιδική ηλικία, μαθαίνουμε να πλένουμε ό,τι πρόκειται να φάμε. Ωστόσο, πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι μερικές φορές αυτή η συνήθεια κάνει[...]

Πηγή: xryses-syntages.gr
Χημικά Πρόσθετα Τροφίμων «E» - Επικίνδυνα,[...]

Τα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Γιορτάσαμε και φέτος

Για άλλη μια φορά, γιορτάσαμε με συγγενείς και φίλους, παρόλο που εδώ οι Παναγιώτηδες, δεν γιορτάζουν της Παναγίας! Για άλλη μια φορά, είπα δόξα το Θεό, που[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιστροφή της μέσω[...]

Από την Ελένη Παπακωνσταντίνου BA, CNP, RNCP Εάν έχετε ένα αγαπημένο πρόσωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας [1], (όπως κι εγώ), θα αγαπήσετε αυτή την δημοσίευση.[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Αποτοξίνωση με πράσινο χυμό

Οι δίαιτες έχουν σβήσει! Τώρα πλέον μιλάμε για αποτοξίνωση. Και ο καλύτερος τρόπος για να διώξετε τις τοξίνες από το σώμα σας είναι να πίνετε πράσινους χυμούς[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Εδώ θα βρείτε τα πάντα για τη δίαιτά των[...]

Είμαι σίγουρη πως πολλές σας φίλες, είτε διαδικτυακές είτε όχι, θα σας έχουν αναφέρει κάποια στιγμή για τη περίφημη δίαιτα των μονάδων.. Ποια είναι αυτή η[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Τουρκία: Φαγητό του δρόμου

Όταν περπατάει κανείς στους δρόμους της Αθήνας, τι πάγκο μπορεί να βρει για να αγοράσει να φάει κάτι; Βασικά με κουλούρια. Σε καμιά βόλτα (και βραδάκι) μπορεί[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Τα 8 ακριβότερα φαγητά του κόσμου!

8. Ομελέτα 1.οοο δολαρίων Το ξενοδοχείο «Le Parker Meridien Hotel» στη Νέα Υόρκη προσφέρει στο πρωινό του την ακριβότερη ομελέτα στον κόσμο. Είναι[...]

Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr
Ότι είδες...γεύτηκες...και μαγεύτηκες!

Και επειδή εδώ είμαστε παρέα μαγειρικών αναζητήσεων και συζητήσεων.... ας βάλουμε και λίγες εικόνες με υλικά που σε αφθονία συναντά κανείς στο ταξίδι του στην[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Ο χρόνος διατήρησης για κάθε τροφίμο στο ψυγείο[...]

Ένα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy