Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 121 συνταγές
Μια ελαφριά και δροσερή εναλλακτική για το κουνελάκι σας. Οι αγκινάρες του δίνουν πολύ ιδιαίτερη γεύση και του ταιριάζουν πολύ. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘυμάστε που σας είπα ότι σχεδόν 15 (ω, ναι!!) χρόνια, ζαχαρώνω τις πήλινες γάστρες στα Τέμπη και μέχρι τώρα δεν είχα αξιωθεί....??? Ολο κάτι τύχαινε και έλεγα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚουνέλι σε σάλτσα λαγού, και όχι, μην μπερδευτείτε με το γνωστο λαγωτό που γίνεται κατά τόπους και ειδικά στην Αρκαδία με διάφορα κρέατα. Δεν βάζουμε κρεμμύδι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr1 κουνέλι γύρω στα 1.200 γρ. 2/3 νεροπότηρου λάδι 1 κρεμμύδι μεγάλο χυμός 3 μεσαίων λεμονιών 1 κουταλιά σούπας θυμάρι ή ένα κουτ. του γλυκού ρίγανη αλάτι,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι κομμένο σε 6-8 μερίδες Ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 4 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κ.σ. ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕυκολη και γρήγορη Τι χρειαζόμαστε: 1 Κουνέλακι 2 μεγάλα κρεμύδια 4 πατάτες 1 σκελ σκόρδο αλάτι-πιπέρι 2 λεμόνια 1 πορτοκάλι λάδι Αφου πλήνουμε το κουνελάκι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν αγαπάτε τις συνταγές με τυριά, είμαι σίγουρη ότι αυτή εδώ θα σας ενθουσιάσει...Καλή επιτυχία! Τι χρειαζόμαστε: 1 ολόκληρο κουνέλι περίπου 1,5 κιλό 150 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: Ένα κουνέλι κομμένο σε μερίδες Ελαιόλαδο (περίπου μισό λίτρο) Χυμός δύο λεμονιών Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη Πλένουμε καλά το κουνέλι που το έχουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη παραλαγή του στιφάδου με πολλά λαχανικά, μανιτάρια και συνοδευτικό άγριου ρυζιού Τι χρειαζόμαστε: 1.5 kg κουνέλι (περίπου) 1 ποτήρι ξύδι 6 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 κουνελι σε μεριδες 1 ποτηρι λαδι 1 μεγαλο κρεμυδι χυμο απο τρια λεμονια 1 κ.σ. θυμαρι αλατι, πιπερι 1/2 νεροποτηρο λευκο κρασι Πλενουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤον ξεχώρισα από τους υπόλοιπους οργανοπαίχτες. Θες το κάτασπρο και φρεσκοσιδερωμένο του πουκάμισο, θες τα μακριά μαλλιά, που πλαισίωναν αγέρωχα, ως[...]
Πηγή: bostanistas.grΘα μου πείτε, που θυμήθηκα το κουνέλι Χριστουγενιάτικα? Πριν δύο μέρες ήμουν στην Ν.Εύβοια και το δώρο μου ήταν ένα κουνελάκι! Σκέφτηκα πως θα γίνει και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠεντανόστιμο. Μία δοκιμή θα σας πείσει. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι ολόκληρο 1 1/2 κιλό γιαούρτι 2 φλυτζανάκια του καφέ ρύζι λίγη ρίγανη και πιπέρι 2 κουταλιές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η συνταγή δεν είναι η αυθεντική καθώς το Τριπολιτσιώτικο Λαγωτό έχει ψωμί αντί για φέτα. Επειδή όμως δεν άρεσε στην οικογένεια προσαρμόσαμε το φαγάκι στα[...]
Πηγή: greekmasa.grΑν αγαπάτε τις συνταγές με τυριά, είμαι σίγουρη ότι αυτή εδώ θα σας ενθουσιάσει...Καλή επιτυχία! Πρώτη δημοσίευση: Οι Συνταγές της Παρέας Υλικά 1 ολόκληρο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες 5 φέτες μπέικον 2 κ.σ. μουστάρδα 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ποτηράκι κρασί άσπρο αρετσίνωτο χυμό από 2[...]
Πηγή: greekcook.grΠαρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΤι χρειαζόμαστε: 2-3 μερίδες (μεγέθους μανταρινιού) κρέας της επιλογής μας άπαχο 2 μικρά καρότα 1/4 μιας μέτριας σελινόριζας 2-3 κλαδάκια σέλινο 1 μικρό[...]
Πηγή: dietrecipes.grΤο γιουβέτσι είναι από τα αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Η ζεστασιά και τα αρώματά του είναι μοναδικά. Κατά κανόνα είναι κοκκινιστό, αν και πάντα[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι το αγαπημένο φαγητό της Αχτίδας μου και μου το ζήτησε σήμερα την ώρα που γυρίζαμε απο τη μητέρα της. Αν και είχα κάνει μακαρονάδα της το σκάρωσα στα[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr