Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 3 κιλά πανσέτα χωρίς κόκκαλο 2 πράσινα μήλα 3 αχλάδια 50 γρ. σταφίδες Χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια Φρέσκο θυμάρι Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 2 κύβους[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟι τερίν (terrine) πήραν το όνομά τους απ’ το ομώνυμο κεραμικό σκεύος στη Γαλλία και στην αυθεντική εκδοχή είναι ένα είδος πατέ με μικρά κομμάτια κρέατος που[...]
Πηγή: caruso.grΓια τη γέμιση 2 κρεμμύδια ξερά 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκ. σκόρδο 1 πράσινο μήλο 2 κλ. σέλερι 200 γρ. ψωμί του τοστ ξύσμα από ένα πορτοκάλι 4-5 κλ. θυμάρι 4-5[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κομμάτι χοιρινό παντσετα χωρίς κόκκαλο γυρω στα 2.5 κιλα 2 κρεμμύδια ξερά 1 σκελιδα σκόρδο 1 μηλο πράσινο κομμένο σε λεπτές φέτες 2 κλωνάρια σελερι η σέλινο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κομμάτι χοιρινό παντσετα χωρίς κόκκαλο γυρω στα 2.5 κιλα 2 κρεμμύδια ξερά 1 σκελιδα σκόρδο 1 μηλο πράσινο κομμένο σε λεπτές φέτες 2 κλωνάρια σελερι η σέλινο[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comTo Cassoulet (κασουλέ), συγκαταλέγεται σύμφωνα με έρευνες, ανάμεσα στα 10 πιο δημοφιλή πιάτα των Γάλλων, μαθαίνω σε ένα βιβλίο του μεγάλου chef Paul Bocuse.[...]
Πηγή: caruso.gr