Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
1/2 κιλό κρέας ό,τι να είναι (κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι, γαλοπούλα, αρνί ένα είδος ή και δύο, τρία μαζί, μισό κιλό ή και περισσότερο βάζω όσο έχω) 1 πακέτο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι. Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ υλικά 500γρ μοσχαρίσιο κιμά 500γρ χοιρινό κιμά 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 1 σφηνάκι ελαιόλαδο 1 σφηνάκι ξύδι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2017-2018 ορεκτικά / antipasti μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα με ντρέσινγκ αντζούγιας σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλια και ελιές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grH βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΑπό την Άννα Ευθυμίου, Το πανάρισμα είναι στην ουσία η επικάλυψη φαγητών με αλεύρι, αυγό, φρυγανιά πριν από το τηγάνισμα. Αν έχετε βαρεθεί αυτό το συνηθισμένο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι . Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ορεκτικά / Antipasti e primi piatti πασχαλινά αυγά γεμιστά uova di Pasqua farcite ντομάτες αλά προβενσάλ pomodori alla provenzale φέτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grH βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑπό την αυγή της ιστορίας, όταν οι άνθρωποι πρωτάρχισαν να μαγειρεύουν, επινόησαν τις σούπες. Βασική τροφή των φτωχών, οι χωριάτικες σούπες γίνονταν με ό,τι[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 6-8 άτομα 1 γαλοπούλα (4 1/2 κιλά) 100 γραμμάρια βούτυρο Ξύσμα και χυμός από 2 λεμόνια 1 λεμόνι σε λεπτές ροδέλες 4 κουταλάκια ζάχαρη Για τη γέμιση[...]
Πηγή: sidagi.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com