Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Κιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτην Ελλάδα, στον καταπληκτικό αυτό τόπο, η παραγωγή τυριών και τυροκομικών, έχει παράδοση πολλών αιώνων και μάλιστα εικάζεται ότι για τους αρχαίους Έλληνες,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυθεντική, ελληνική, χοιρινή τηγανιά Ένα μίνιμαλ πιάτο με το πιο βασικό στον τόπο κρέας, το οποίο τηγανίζεται στο δικό του λίπος, εξ ου και το όνομά του.[...]
Πηγή: pandespani.comΉταν στις 20 Ιανουαρίου, Ευθυμίου του Μεγάλου, βοήθειά σας. Λίγοι άνθρωποι, από εκείνους που μαζί τους περνάω καλά. Αγαπημένοι θα έλεγα, ο καθένας για άλλο[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Ο παστουρμάς ή μπαστρουμάς, ουσιαστικα ειναι ενα ειδος αλλαντικου. Προκειται για ενα κομματι κρεας ολοκληρο, παστωμενο, ξηραμενο στον αερα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr