Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Χρόνια Πολλά! Χειμωνιάτικο όντως σκηνικό μας έστησε στο φευγιό του το 2015. Ας το κατευοδώσουμε με ένα ζεστό κρασί κι ας υποδεχτούμε θερμά το 2016! Σ’ όλες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι τερίν και τα πατέ είναι ένα πλούσιο κεφάλαιο της Γαλλικής κουζίνας που λατρεύω να εξερευνώ, καθώς έχει το σπάνιο χαρακτηριστικό να περιλαμβάνει συνταγές[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΥλικά για 8 άτομα 4 κουταλιές κουμανδαρία, 8 κρέπες (δες συνταγή «Ρολά με κρέπες και σολομό»), ψιλοκομμένος μαϊντανό ή σχινόπρασο για το σερβίρισμα. Ζωμός:[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τη μαρινάδα 50 γρ. ελαιόλαδο 2 κύβοι κοτόπουλο 1 κ.γ. μπούκοβο Για το κρέας 4 κιλά χοιρινό χέρι ή μπούτι 2-3 κλ. δεντρολίβανο 4-5 κλ. θυμάρι 2 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: akispetretzikis.com4 kg χοιρινό χέρι κατά προτίμηση 8 φρέσκες ή απο κονσέρβα φέτες ανανά πατάτες 2 κύβοι κοτόπουλο 330 γρ. μπίρα 100 γρ. βούτυρο 50 ολόκληρα γαρίφαλα μπούκοβο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο μυστικό μπορεί να είναι στο ψήσιμο αλλά πίστεψέ με είναι και στη μαρινάδα. Τα σούπερ κρέατα που τρως στα high εστιατόρια και παθαίνεις πλάκα δεν είναι[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr8/10/13 Τι άποψη έχετε για το κριθαράκι; Ναι ναι, αυτό το μικρό ζυμαρικό που γίνεται το εκπληκτικό γιουβετσάκι της μαμάς. Μεγάλη ποικιλία τελευταία στο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο 1 κλωναράκι φρέσκο θυμάρι 1 φύλλο δάφνης ξερό 2 ολόκληρα γαρίφαλα 3 ολόκληρα οσομπούκο 1,2 -1,5 kg συνολικά αλάτι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 6 άτομα): 1½ κιλό πανσέτα χοιρινή Για το μαρινάρισμα: 2 κουτ. σούπας μίγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο 1 ποτηράκι ελαιόλαδο Για τη σως: [...]
Πηγή: megatv.com/cookΣίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμάσει γκιούλμπασι σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα. Πρόκειται για ένα διάσημο φαγητό που συνηθίζεται κυρίως στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά - 1 γαλοπούλα (περίπου 4 κιλά) - 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος - 1 φλ. ελαιόλαδο - ½ φλ. κρασί λευκό - 3 κ.σ. ρύζι - ½ φλ. σταφίδες ξανθές - 5 δαμάσκηνα[...]
Πηγή: lovecook.gr(συνταγή από τη Φολέγανδρο) ΥΛΙΚΑ: 500 γρ. ματσάτα (ή μακαρόνια για παστίτσιο) 1 κόκκορας 4 σκ. σκόρδο 3 μέτρια κρεμμύδια 1 κουτί χυμός τομάτας 100 γρ.[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grΤο Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Ας πούμε πως έχει[...]
Πηγή: caruso.gr