Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Το πιπεράτο φρέσκο κάρδαμο είναι η δική μας εκδοχή του γαλλικού cresson, ενώ τα φασολάκια του αρωματικού καρδάμωμου ανήκουν σε τελείως διαφορετικό φυτό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Θυμάστε τους γλωσσοδέτες που μαθαίναμε όταν πηγαίναμε στο σχολείο; Μη μου πείτε ότι δεν θυμάστε το "σκουληκομυρμηγκότρυπα" ή το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑντίο διακοπές. Ο Αύγουστος προχωράει προς το τέλος του, οι περισσότεροι έχουν ήδη γυρίσει στην πόλη και σύντομα όλοι θα βρεθούν στο πόστο τους. Η πρώτη μέρα[...]
Πηγή: bostanistas.gr«Alba gu bràth»που μεταφράζεται ως «Σκωτία για πάντα» αποτελεί έκφραση της Κέλτικης γλώσσας της Σκωτίας. Η πανέμορφη Σκωτία με τα[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΗ Η έμπνευση γιά τη σημερινή συνταγή έρχεται και πάλι από την ιταλική κουζίνα. Οι ναπολετάνοι και οι σιτσιλιάνοι, ετοιμάζουν ένα είδος[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Θυμάστε τους γλωσσοδέτες που μαθαίναμε όταν πηγαίναμε στο σχολείο; Μη μου πείτε ότι δεν θυμάστε το "σκουληκομυρμηγκότρυπα" ή το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grin English soon Ο Απρίλιος είναι πάντα "γεμάτος" μήνας... Από τη μια οι ετοιμασίες για το Πάσχα κι από την άλλη τα γενέθλια του Νικόλα που πέφτουν πάντα εκεί[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΔιεθνής τάση στις κατσαρόλες των μεγαλύτερων σεφ του πλανήτη, τα «δεύτερα» κομμάτια του κρέατος είναι πολύ πιο νόστιμα από ένα φιλέτο και[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠήγα για πρώτη φορά στην Πόλη όταν ήμουν στο γυμνάσιο ακόμα και αυτό το ταξίδι μου έχει μείνει στην μνήμη σαν όνειρο. Θυμάμαι ομίχλη, ατμόσφαιρα και μαγεία[...]
Πηγή: bostanistas.grΓέμιση 1 φλ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουτ. σούπας βούτυρο 1/3 φλ. κονιάκ 1/3 φλ. κρασί Μαδέιρα ή Πορτό 1/2 κιλό άπαχο κιμά χοιρινού (παίρνω κομμάτι και το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα χοιροσφάγια αποτελούσαν χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που, πέρα από τον εορταστικό του συμβολισμό, είχε ιδιαίτερη σημασία για την εποχή και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΕφέτος η κόρη μου τα γενέθλιά της τα γιόρτασε μαζί μας στην Ελλάδα. Ανέλαβε την κουζίνα και πήρε από όλους συγχαρητήρια για τις συνταγές της. Τα μπιφτέκια που[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚαλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Με υγεία πάνω από όλα, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτή! Ολα τα άλλα ακολουθούν! Με χαμόγελα πολλά, χαρά και αγάπη στη[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.comΠρώτη φορά θα είναι στο πιάτο σας ένα άκακο φιδάκι, νόστιμο και όμορφο για μπουφέ, παιδικό πάρτι και γιορτές! Τι χρειαζόμαστε: Ζυμαράκι: 370 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/gr½ κιλό Αρνίσια παιδάκια 100 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα σάλτσα ψητού 50 γρ. φέτες μπέικον ψιλοκομμένες 100 γρ. γλώσσα μοσχαρίσια κομμένη ζουλιέν 1 κόκκινη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο Σπετζοφάι, είναι ο αγαπημένος χειμωνιάτικος μεζές του Πηλίου, που πάντα δημιουργεί την εντύπωση ότι προέρχεται απ’ τις Σπέτσες και αφήνει τον κόσμο να[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 4 λουκάνικα (δοκιμάστε τα λουκανικα Μυκόνου Nikas με θρούμπι και ρίγανη) 6 πατάτες μετρίου μεγέθους 2 κουταλιές σούπας βούτυρο 2 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: greekcook.grH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο, οι γίγαντες φούρνου αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.com