Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Υλικά: 4 λουκάνικα (δοκιμάστε τα λουκανικα Μυκόνου Nikas με θρούμπι και ρίγανη) 6 πατάτες μετρίου μεγέθους 2 κουταλιές σούπας βούτυρο 2 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: greekcook.grΚαμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΕισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και[...]
Πηγή: greekcook.grΜετά από πρόσφατη επίσκεψη στην Βαρκελώνη, έχω να προτείνω δύο εστιατόρια τα οποία συνιστώ ανεπιφύλακτα. Και τα δύο είναι μη-τουριστικά, οι πελάτες είναι[...]
Πηγή: greekcook.grΈνα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla fiorentina), δηλαδή ο[...]
Πηγή: pandespani.comΜια πίτσα λαχταριστή ,πολύ όμορφη για μπουφέ, παιδικό πάρτι, για γιορτές! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτσες Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα) Για[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΔιακρίνει τους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα αίματος που έχουν (δηλαδή, 0, Α, Β, και ΑΒ) και ταυτόχρονα προβαίνει σε διάκριση[...]
Πηγή: dietrecipes.grΚαι με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜεζές για μερακλήδες και ταιριαστός με κρασί, η σπλήνα γεμιστή είναι πιάτο υπό εξαφάνιση, κι αν της βάζαμε κάποιο όνομα θάπρεπε να είναι διπλό, όπως της[...]
Πηγή: pandespani.comΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο Σπετζοφάι, είναι ο αγαπημένος χειμωνιάτικος μεζές του Πηλίου, που πάντα δημιουργεί την εντύπωση ότι προέρχεται απ’ τις Σπέτσες και αφήνει τον κόσμο να[...]
Πηγή: caruso.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΠήγα για πρώτη φορά στην Πόλη όταν ήμουν στο γυμνάσιο ακόμα και αυτό το ταξίδι μου έχει μείνει στην μνήμη σαν όνειρο. Θυμάμαι ομίχλη, ατμόσφαιρα και μαγεία[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα χοιροσφάγια αποτελούσαν χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που, πέρα από τον εορταστικό του συμβολισμό, είχε ιδιαίτερη σημασία για την εποχή και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΠρώτη φορά θα είναι στο πιάτο σας ένα άκακο φιδάκι, νόστιμο και όμορφο για μπουφέ, παιδικό πάρτι και γιορτές! Τι χρειαζόμαστε: Ζυμαράκι: 370 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/gr“Moglie, vai a fa' "fancù"!!! “ .... Όσοι γνωρίζουν, έστω και λίγα, ιταλικά, ας μη βιαστούν να με παρεξηγήσουν. Κι ας προσφέρομαι τόσο συχνά για κάτι τέτοιο.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr½ κιλό Αρνίσια παιδάκια 100 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα σάλτσα ψητού 50 γρ. φέτες μπέικον ψιλοκομμένες 100 γρ. γλώσσα μοσχαρίσια κομμένη ζουλιέν 1 κόκκινη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.com