καριοκες βεφας αλεξιαδου | σνιτσελ χοιρινό τηγανιτο αργυρω | τυροψωμο δρισκας | αρακας με μοσχαρι αργυρω | ρεβυθια κοκκινιστα στην κατσαρολα | syntages gia kalamaria gemista | μικρα κεκακια αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μαραθοσπορο λιναροσπορος φυτινη

Βρέθηκαν 140 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


μοσχάρι στη γάστρα και τα μαγικά κόλπα της[...]

Το ψήσιμο σε πήλινο σκεύος ή γάστρα είναι από τις παλιότερες μεθόδους μαγειρέματος και όχι ακριβώς συνταγή. Ανήκει στους βασικούς, εύκολους και διόλου[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
κoτόπουλο ψητό με μαραθόριζες και κρασί

«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]

Πηγή: pandespani.com
μάγουλα μοσχαρίσια με Βarolo

Tα μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού, αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του ζώου, που είναι άπαχος[...]

Πηγή: pandespani.com
xήνα με γέμιση λουκάνικο & σύκα με πατάτες[...]

Η χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]

Πηγή: pandespani.com
φάρμα Μπράλου (μέρος β’): «Το κάνω γιατί μ’[...]

Η ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]

Πηγή: pandespani.com
φάρμα Μπράλου: επιστροφή στη φύση (μέρος α’)

Δύο ώρες μόλις από την Αθήνα, ανάμεσα σε τέσσερα βουνά, με τις γαλότσες μας να πατάνε μαλακά πάνω σε εφηβικά αγριοράδικα και πρασινομαβιούς ζοχούς, τον ήλιο[...]

Πηγή: pandespani.com
σουτζουκάκια με κύμινο - Pandespani.com

αφιερωμένη στην κυρία Γραμματική ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Για είκοσι περίπου χρόνια τα σουτζουκάκια στο σπίτι μας έκανε η κυρία Γραμματική. Από μεσήλικη που ήταν[...]

Πηγή: pandespani.com
νουά με μανιτάρια: η επιστροφή του καλού[...]

αφιερωμένο στη μητέρα μου Ηώ Κάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ,[...]

Πηγή: pandespani.com
τηγανιά με μοσχάρι: ο μεζές-ντόμινο -[...]

Η τηγανιά με μοσχάρι και κάθε τηγανιά θυμίζει άναρχο ντόμινο. Σεφ και pro της κουζίνας τακτοποιούν τα (ενίοτε σουβινταρισμένα) κομμάτια της στα πιάτα σαν[...]

Πηγή: pandespani.com
κρεατόπιτα με αρνί ή πίτα του βοσκού -[...]

Shepherd’s pie: η νόστιμη κρεατόπιτα με αρνί και Cottage pie η αντίστοιχη με μοσχαρίσιο κρέας. Το περίσσευμα του φαγητού σε καινούργιο, κόμφορτ πιάτο. Πίτα του[...]

Πηγή: pandespani.com
αρνάκι Ουαλίας με πατάτες μπουλανζέ στο φούρνο[...]

Από τότε που πρωτοφάγαμε με την Fyllosophie τη συνταγή μου για αρνάκι  στον φούρνο (που είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής στο pandespani), μου έλεγε ότι της αρέσει[...]

Πηγή: pandespani.com
ψαρονέφρι με σάλτσα πορτοκαλιού: ο ήλιος[...]

“Pink is the new black” έλεγε κάποτε ένα φίλος και παρότι καταλάβαινα τι εννοούσε με τον φαντεζί ενθουσιασμό του, ουδέποτε μου έκανε ακέραιο κλικ μια τόσο[...]

Πηγή: pandespani.com
σνίτσελ βιενουά: 10+1 απλά μυστικά για τέλειο[...]

Το σνίτσελ δεν ήταν απ’ τα αγαπημένα μου φαγητά όταν μεγάλωνα. Με απωθούσε από παιδί η «αυγουλίλα» πάνω σε ένα κατά τεκμήριο στεγνό και ινώδες κρέας με μπλαβί[...]

Πηγή: pandespani.com
μπιφτέκια με παντζάρια λίντστρομ – σουηδική[...]

Το κροτάλισμα απ’ τις εξατμίσεις της Harley καθώς ανέβαινε την τελευταία ανηφόρα της ορεινής διαδρομής πάνω απ’ το Προκόπι, αντήχησε στην πλαγιά, διακόπτοντας[...]

Πηγή: pandespani.com
γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα (της γιαγιάς) -[...]

Η πλούσια γλυκιά γέμιση και η σάλτσα για την γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα -το γνωστό μας gravy- υπεραρκούν για συνοδεία του λευκού κρέατος. γαλοπούλα γεμιστή[...]

Πηγή: pandespani.com
κιμαδόπιτα με λαχανικά και σάλτσα μασκαρπόνε -[...]

Μια κιμαδόπιτα με λαχανικά (όπως και μια κρεατόπιτα ή μια κοτόπιτα) είναι ένας από τους πιο νόστιμους τρόπους για να αξιοποιήσουμε το στοκ του ψυγείου σε[...]

Πηγή: pandespani.com
ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν (Daube de boeuf[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy