Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Μετά τα φαγοπότια των προηγούμενων εβδομάδων όλοι λίγο ή πολύ διανύουμε «εβδομάδα μειωμένων θερμίδων». Το σημερινό πιάτο είναι νόστιμο και κατά τη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά Μοσχάρι 6 τεμ λεπτές φέτες Ζαμπόν 200 γρ. Λευκό κρασί 1 ποτήρι του κρασιού Φασκόμηλο 6 φύλλα Ελαιόλαδο 5 κουταλιές της σούπας Αλάτι-πιπέρι Οδηγίες[...]
Πηγή: chefoulis.grΚι αν δεν γίνονταν καρποί από το μικρό αυτό μπουκέτο με τα συναρπαστικά άνθη, τι θα λέγατε; Δεν θα αισθανόσαστε κάπως προδομένοι, στερημένοι από το πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 1 κιλό μοσχάρι για κατσαρόλα (κυλότο, σπάλα κ.λ.π.) κομμένο σε μερίδες 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια περασμένα από τον[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά 2 κιλά βοδινό κρέας, κιλότο, σε κύβους 1 κιλό χοιρινό κρέας Χοιρινό λίπος, κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια (προαιρετικό) 1 τριμμένο μοσχοκάρυδο 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια πρακτική που λατρεύει : να φτιάχνει μπουκιές συνθέσεων , όπου μπορεί να ελέγξει όλη την εμπειρία στην παλέτα . Εδώ δεν υπάρχουν κανόνες , συνταγές και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ ψητή χήνα είναι το παραδοσιακό, εορταστικό κύριο πιάτο των Αγγλοσαξώνων. Παραδοσιακή ιρλανδέζικη είναι και η γέμιση με πατάτα. Η πατάτα ψήνεται μέσα στο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι μια εύκολη συνταγή την έμαθα στην Ιταλία από γνωστή μαγείρισσα. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα κρέας μοσχαρίσιο προσούτο τυρί κασέρι σε φέτες βούτυρο λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]
Πηγή: funkycook.grΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΤ σ ι κ ν ο π έ μ π τ η αύριο και οι ψησταριές έχουν την τιμητική τους. Δεν χρειάζεται πολυπλοκότητα: Άριστη πρώτη ύλη, σωστά αρτύματα, καλή φωτιά είναι τα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΝΟΥΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙΑ Υλικα για 4 ατομα : 4 κομματια νουα μοσχου (500-600gr περιπου), 3 κουταλιες της σουπας ελαιολαδο, 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο, 1[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα συκωτάκια από κοτόπουλο ήταν από τα αγαπημένα πιάτα μου ως πιτσιρικάς. Θυμάμαι πολύ ζωντανά, τη γιαγιά μου Ναυσικά, να μου τα φτιάχνει πεντανόστιμα,[...]
Πηγή: caruso.grΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr600 γρ μοσχαρίσιος κιμάς 400 γρ λουκάνικο 200 γρ ψωμί δύο-τριών ημερών (μόνο την ψίχα του) 200 ml (=200 γρ) φρέσκο γάλα 150 γρ τριμμένο τυρί parmigiano ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]
Πηγή: caruso.grΦούσκωμα, δυσφορία και πόνος στην κοιλιά. Αυτά είναι τα κυριότερα συμπτώματα της δυσπεψίας, η οποία συνιστά μια σοβαρή ενόχληση για τον οργανισμό. Συνήθως[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr