συνταγες για ευκολα γλυκα ψυγειου | σαλτσα μανιταριων για χοιρινο | λεμονοπιτα πετρετζικης | deep για καλεσμενους | ανθος αραβοσιτου με μπισκοτα | keik mpanana kouvertura | η πιο υγρη σοκολατοπιτα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μαντζουρανα παπια

Βρέθηκαν 30 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Vitello Tonnato της Simona | Συνταγή | Argiro.gr

1 κιλό μοσχάρι (ολόκληρο κομμάτι χτένι σπάλας μπαλομήτα σπάλας νουά ή κιλότο) 1 δαφνόφυλλο 1 κομμάτι σέλερι 1 ξερό κρεμμύδι 2 καρότα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 4-5[...]

Πηγή: argiro.gr
Tartare story: Από τον Τζένγκις Χαν στα σαλόνια[...]

Υπάρχουν κάποιες ιστορίες που ο μύθος τέμνει σε τόσα σημεία την πραγματικότητα ώστε δεν είσαι ποτέ σίγουρος για την αληθινή. Όταν συμβαίνει αυτό, νιώθω την[...]

Πηγή: pandespani.com
το απόλυτο Steak Tartare (για τον Hannibal[...]

Ο καθένας που κουβαλά ένα ταμπού με το ωμό κρέας έχει και κάποια ιστορία απέχθειας  ή κινδύνου υγείας να διηγηθεί σχετικά με το στέικ ταρτάρ –steak tartare-,[...]

Πηγή: pandespani.com
μoσχάρι με σάλτσα τόνου ή αλλιώς[...]

Κλασικό καλοκαιρινό και γιορταστικό πιάτο εξ Ιταλίας, με καταγωγή το Πεδεμόντιο (έτσι λέγεται το Piemonte για να συνεννοηθούμε), το μοσχάρι με σάλτσα τόνου –[...]

Πηγή: pandespani.com
Όλη η ιστορία και ο μύθος για το στέικ ταρτάρ |[...]

Υπάρχουν κάποιες ιστορίες που ο μύθος τέμνει σε τόσα σημεία την πραγματικότητα ώστε δεν είσαι ποτέ σίγουρος για την αληθινή. Όταν συμβαίνει αυτό, νιώθω την[...]

Πηγή: caruso.gr
πως φτιάχνουμε τέλειο στέικ ταρτάρ σπίτι |[...]

Ο καθένας που κουβαλά ένα ταμπού με το ωμό κρέας έχει και κάποια ιστορία απέχθειας  ή κινδύνου υγείας να διηγηθεί σχετικά με το steak tartare, μεγεθύνοντας τον[...]

Πηγή: caruso.gr
Μοσχαρίσια φιλετάκια με gremolata baby πατάτες[...]

25/5/14 Μοσχαρίσια φιλετάκια με gremolata baby πατάτες και φρέσκο αρακά. Ένα πιάτο για το οποίο δεν ξέρω από πού να αρχίζω να σχολιάζω. Καταρχάς η gremolata[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Τα κάναμε σαλάτες

Με τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κάπαρη: σε όλα συγκλονιστική

Κι αν δεν γίνονταν καρποί από το μικρό αυτό μπουκέτο με τα συναρπαστικά άνθη, τι θα λέγατε; Δεν θα αισθανόσαστε κάπως προδομένοι, στερημένοι από το πιο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μοσχαράκι μαγειρεμένο σε χρόνο ιδιωτικό

Μερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μοσχαροκεφαλή βραστή

Για 4-6 άτομα φιλέτα αντζούγιας 1 μικρό μοσχαρίσιο κεφαλάκι 1 μεγάλο κρεμμύδια, μερικές ρίζες σέλινου και μαϊντανού 1 φύλλα δάφνης αλάτι-πιπέρι, ξίδι 1/2kg[...]

Πηγή: sidagi.gr
Πικάντικο μοσχαράκι με ρύζι

Για 2-4 άτομα 400 γραμμάρια μοσχαρίσιο φιλέτο 2 μέτρια φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 8 φιλέτα αντζούγιας ψιλοκομμένα 4 κουταλιές του γλυκού κάππαρη 6 κλωνάρια[...]

Πηγή: sidagi.gr
Μοσχαράκι με σάλτσα τόνου (Vitello tonnato)

Είναι ένα πολύ ωραίο πιάτο που μπορεί να φαγωθεί είτε σαν κύριο, είτε σαν συνοδευτικό κάποιου άλλου πιάτου με κρέας. Σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση, ετοιμασθείτε[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Gourmet Φιλέτο Ταρτάρ (tartare) αλα Pandespani

Το ταρτάρ (steak tartare ή fillet americain), για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, είναι ένα μπιφτέκι από ωμό φιλέτο μοσχαριού αναμεμιγμένο με ποικιλία υλικών όπως[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μοσχάρι με μανιτάρια και umami paste

Σε ένα απλό φαγητό μπορείς να δόσεις μια άλλη διάσταση προσθέτοντας κάτι τις,όπως ένα ποτήρι καλού κρασιού ή ένα ποτήρι μπύρας ή λίγη πάστα umami. Επιπλέον ένα[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Σνίτσελ με παρμεζάνα σε σάλτσα ντομάτας

Υλικά Λίγο φρέσκο ​​βασιλικό Ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 3 αντσούγιες 1 ​​κόκκινη πιπερίτσα 2 x 400 γρ[...]

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr
Μπιφτέκια με μοτσαρέλα και αντσούγιες

Να μια πρόταση, που ίσως δεν σκεφτήκατε. Και όμως. Οι αντσούγιες ταιριάζουν γάντι με τον μοσχαρίσιο κιμά. Μην παραλείψετε μόνο τη μοτσαρέλα. Υλικά για 4 άτομα[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Εσκαλόπ με σάλτσα ‘Café deParis’, al Caruso |[...]

Το Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]

Πηγή: caruso.gr
Μοσχάρι / Βόδι κοκκινιστό συνταγή από atsimas

500 gr μοσχάρι όποιο μέρος επιθυμείτε τεμαχισμένο μπουκίτσες εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τεμαχισμένο 1 σκελίδα σκόρδο τεμαχισμένο 1 κουταλιά[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Vitello Tonnato : Ένα …κόσμημα στο τραπέζι σας[...]

1 κιλό μοσχάρι, σε ένα ενιαίο κομμάτι (για το τι κομμάτι θα χρησιμοποιήσετε, δείτε “Μυστικά” [1] ) 1 καρότο 1 κρεμμύδι 1 πόδι σέλερυ (ή 1/3 ματσάκι απλό[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy