Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Το λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]
Πηγή: caruso.grΚαλησπέρα σας από την ηλιόλουστη καικαλοκαιρινή πια Θεσσαλονίκη! Ο καιρός πια φωνάζει, ζητάει θάλασσα, παραλία, διακοπές! Σε λίγο τελειώνουν και τα σχολεία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο χοιρινό που αγοράζουμε, συνήθως προέρχεται από γουρουνάκια κάτω του ενός έτους. Το χρώμα του κρέατος πρέπει να κυμαίνεται από απαλό κόκκινο, μέχρι ροζ. Το[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλησπέρα σας από την ηλιόλουστη καικαλοκαιρινή πια Θεσσαλονίκη! Ο καιρός πια φωνάζει, ζητάει θάλασσα, παραλία, διακοπές! Σε λίγο τελειώνουν και τα σχολεία και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜέρος Α’ : Εισαγωγική Τοποθέτηση, Στόχοι, Ανάλυση της Πρώτης Ύλης και Πρώτα Συμπεράσματα για τα απαιτούμενα απ’ την Μαγειρική τεχνική ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ &[...]
Πηγή: caruso.grΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ .... ΧΟΙΡΙΝΟΥ Χοιρινό - σε ποια κομμάτια κόβεται - τρόποι μαγειρέματος Το χοιρινό που αγοράζουμε, συνήθως προέρχεται από[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚΟΠΗ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΥ / ΒΟΕΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ Ας ξεκινησουμε διευκρινιζοντας λιγο τα ειδη των βοοειδων, για να παρουμε αντιστοιχα και μια ιδεα για την ποιοτητα του κρεατος[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr