Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Διακρίνει τους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα αίματος που έχουν (δηλαδή, 0, Α, Β, και ΑΒ) και ταυτόχρονα προβαίνει σε διάκριση[...]
Πηγή: dietrecipes.grΕ ναι λοιπόν νηστευω. Και όταν νηστευω δεν έχω έμπνευση. Λίγο δύσκολο να γράψω για τα κάλλη της φασολάδας όταν στο μυαλό μου κυριαρχεί η εικόνα μιας[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΕ ναι λοιπόν νηστευω. Και όταν νηστευω δεν έχω έμπνευση. Λίγο δύσκολο να γράψω για τα κάλλη της φασολάδας όταν στο μυαλό μου κυριαρχεί η εικόνα μιας[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο έχω ξαναγράψει, δεν αντέχω άλλα κρεατικά και έφαγα μπόλικα το τελευταίο διάστημα κι’ ας μην τα μαγείρεψα εγώ. ΄Αστε που μ’ αυτά και με[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΥλικά 1 κιλό χοιρινό (ψαρονέφρι η κοιλότο) 250 κρέμα γαλάκτος 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 ποτ κρασιού κρασί άσπρο 1 πιπεριά 1 καρότο 1 1/2 φλυτζάνι λάδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΕισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και[...]
Πηγή: greekcook.grYou are here: Home / παραδοσιακά / Χαβίτσι 25/08/2019 by Greekouzina 1 Comment χαβίτσι Χαβίτσι Χαβίτσι Χαβίτσι. Παραδοσιακό ποντιακό φαγητό με καλαμποκίσιο[...]
Πηγή: greekouzina.grΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comΒαρκούλες μελιτζάνας με μοσχάρι και γκοργκοντζόλα Ας ξεκινήσουμε την ανάρτησή μας με ένα κουίζ τύπου "βρείτε τις ομοιότητες". Τι κοινό έχουν λοιπόν οι δύο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΑκου να μαθαίνεις....'' Η Μαυροδάφνη είναι ταυτισμένη με την σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κρασιού, από τότε που, λίγο μετά τα μέσα του 19 αιώνα, ο Γουσταύος[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΣτη διάρκεια της παραμονής της στη Γαλλία η Julia Child έπεσε σε μια, αν μη τι άλλο, πρωτότυπη συνταγή: Concombres au Beurre, δηλαδή αγγούρια ψημένα στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Ψαρονέφρι 800 γρ.κομμένο σε λωρίδες Καλαμποκέλαιο 3 κουταλιές της σούπας Σκόρδο 3 σκελίδες λιωμένες Τυρί ροκφόρ 100 γρ. λιωμένο με το πηρούνι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Καλαμπόκι 1 φλυτζάνι του τσαγιού Καρότο 1 φλυτζάνι του τσαγιού Αρακάς 1 φλυτζάνι του τσαγιού Πιπεριά κόκκινη 1 Φασολάκια 1 φλυτζάνι του τσαγιού Καπνιστή[...]
Πηγή: chefoulis.grΣκεφτόμουν να γράψω για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μου. Για το ζουμερό χοιρινό μπούτι με μέλι, θυμάρι και χυμό πορτοκαλιού, για την τραγανή πέτσα του και τις[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤι ανεβάζεις προγράμματα σίτισης, κυρά μου Ευθυμία, αφού δεν τα τηρείς; Και ποιος σας είπε ότι δεν τα τηρώ; Φυσικά και τα τηρώ. Μόνο που η ζωή είναι αυτό[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr