ντολμαδακια με κιμα ακης | τυροψωμο της γιαγιας | φασολακια στρογγυλα σαλατα | κεικ με πορτοκαλι και καρυδα | καρυδοπιτα με γιαουρτι αργυρω | αγκιναρες συνταγες αργυρω | συκωτι ριγανατο αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μακρυκοκκο πραλινα κρεμμυδι

Βρέθηκαν 173 συνταγές


New York Sandwiches: αυθεντική Νέα Υόρκη με[...]

Στα δυόμισι χρόνια που έζησα στη Νέα Υόρκη ως μεταπτυχιακός φοιτητής στην αρχή των 80’s, πήρα μια καλή γεύση από πρώτο χέρι απ’ τον γαστρονομικό χαρακτήρα της[...]

Πηγή: pandespani.com
η μακαρονάδα της Αιμιλίας ή των τοξοτών

αφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]

Πηγή: pandespani.com
μάγουλα μοσχαρίσια με Βarolo

Tα μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού, αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του ζώου, που είναι άπαχος[...]

Πηγή: pandespani.com
6 συνταγές για την πρωτοχρονιά

φιλέτο ελάφι γουέλινγκτον ή ελάφι σπάλα μπρεζέ με κόκκινο κρασί και σοκολάτα χοιρινό γεμιστό με σύκα και σάλτσα πορτοκαλιού κατσικάκι ξεκοκκαλισμένο στο[...]

Πηγή: pandespani.com
royal κριθαράκι με βασιλομανίταρα

Μόνο που έγραψα τον τίτλο, τον νιώθω εντελώς σουρεάλ: το royal μπήκε στο τέλος λόγω ‘βασιλομανίταρων’, τα οποία είναι τα γνωστά porcini (πορτσίνι)[...]

Πηγή: pandespani.com
xήνα με γέμιση λουκάνικο & σύκα με πατάτες[...]

Η χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]

Πηγή: pandespani.com
φάρμα Μπράλου (μέρος β’): «Το κάνω γιατί μ’[...]

Η ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]

Πηγή: pandespani.com
φάρμα Μπράλου: επιστροφή στη φύση (μέρος α’)

Δύο ώρες μόλις από την Αθήνα, ανάμεσα σε τέσσερα βουνά, με τις γαλότσες μας να πατάνε μαλακά πάνω σε εφηβικά αγριοράδικα και πρασινομαβιούς ζοχούς, τον ήλιο[...]

Πηγή: pandespani.com
vegan αρωματική κατσαρόλα

Mε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]

Πηγή: pandespani.com
αυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι[...]

αυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]

Πηγή: pandespani.com
καλοκαιρινό δείπνο για 4 με 20 ευρώ

Με αφορμή την φίλη μας elizasal , που επενέφερε το θέμα πριν λίγες μέρες στα σχόλια της συνταγής του πέστο , παραθέτουμε σήμερα ένα ωραίο καλοκαιρινό δείπνο,[...]

Πηγή: pandespani.com
γίγαντες φούρνου με λουκάνικο και γκρέιπφρουτ:[...]

H ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]

Πηγή: pandespani.com
νουά με μανιτάρια: η επιστροφή του καλού[...]

αφιερωμένο στη μητέρα μου Ηώ Κάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ,[...]

Πηγή: pandespani.com
γουρουνόπουλο γάλακτος ψητό με τραγανή πέτσα

Το γουρουνόπουλο γάλακτος με την κριτσανιστή πέτσα και το ζουμερό κρέας να αχνίζει είναι μια από τις  μικρές πολυτέλειες της ζωής, στο δικό μου γαστρονομικό[...]

Πηγή: pandespani.com
φιλέτο χοιρινό με σάλτσα κολοκυθιών και[...]

Zεστή βραδιά και άκρως φιλικό dinner στο σπίτι. Αντί για υπερβολικού στομαχικού βάρους σάλτσες και στούμπωμα σε ένα πλήρες μενού που θα κατέληγε στο γνωστό[...]

Πηγή: pandespani.com
σουτζουκάκια με κύμινο - Pandespani.com

αφιερωμένη στην κυρία Γραμματική ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Για είκοσι περίπου χρόνια τα σουτζουκάκια στο σπίτι μας έκανε η κυρία Γραμματική. Από μεσήλικη που ήταν[...]

Πηγή: pandespani.com
ψαρονέφρι σε σφολιάτα με μανιτάρια, τσίκορε και[...]

Προετοιμασία: Η σφολιάτα διατηρείται στο ψυγείο αλλά και στην κατάψυξη. Το μείγμα μανιταριών μπορεί να φτιαχτεί δυό μέρες πριν. Η κρέμα των τσίκορε/πορτσίνι[...]

Πηγή: pandespani.com
αρνάκι με κολοκυθάκια πινγκ πονγκ -[...]

Η φύση, από τη φύση της γκουρμέ, διόλου συχνά ελάχιστα έχει ανάγκη τον δημιουργικό μας οίστρο και τις απόπειρές μας για φτιασίδωμα με περίπλοκες επεμβάσεις.[...]

Πηγή: pandespani.com
λουκάνικο με λαχανικά και ημίγλυκο σπουμάντε -[...]

Σφήνα ήρθε το γνωστό αρωματικό μανιάτικο λουκάνικο με πορτοκάλι δια χειρός και φροντίδας των φίλων μου Δημήτρη και Σταύρου, άμα τη αφίξη τους εκ Μάνης…[...]

Πηγή: pandespani.com
σνίτσελ βιενουά: 10+1 απλά μυστικά για τέλειο[...]

Το σνίτσελ δεν ήταν απ’ τα αγαπημένα μου φαγητά όταν μεγάλωνα. Με απωθούσε από παιδί η «αυγουλίλα» πάνω σε ένα κατά τεκμήριο στεγνό και ινώδες κρέας με μπλαβί[...]

Πηγή: pandespani.com
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy