Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 171 συνταγές
Αν έχετε βαρεθεί τα κλασικά κεφτεδάκια δοκιμάστε αυτήν την παραλαγή....είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει. Καλή επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε: 800 γρ κιμά (400[...]
Πηγή: cookpad.com/gr..για τους κεφτέδες 600 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (ακόμη καλύτερα, μισός-μισός με πρόβειο) 2 κρεμμύδια 1 σκελίδα σκόρδο 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί (προαιρετικά και για[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό χοιρινό ράχη 250 γρ. μπέικον καπνιστό 4-5 λουκάνικα 1 λάχανο 500 γρ. καρότα 500 γρ. γογγύλια ή άλλες ρίζες 4 πράσα 4 κρεμμύδια 750 γρ. πατάτες[...]
Πηγή: ucook.gr/cook…για τη σάλτσα των φασολιών και του πράσου 250 γρ ξερά λευκά φασόλια 2 πράσα 200 γρ κοντοσούβλι, σε σχετικά χοντρά κομμάτια 2 μέτριες πατάτες 4 κ.σ. παρθένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε σε ένα δείπνο καλεσμένων αναζητάμε τα καλύτερα συνοδευτικά. Η κρεατόπιτα η Κεφαλλονίτικη είναι πράγματι από τις καλύτερες και[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΝομίζετε ότι είναι δύσκολο να φτιάξουμε ένα νόστιμο, σπιτικό Kofta (από το Περσικό koftah , δηλαδή κιμάς) Kebab , που τόσο αγαπούν τα παιδιά αλλά και οι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα πιάτο δικής μου έμπνευσης που το έκανα σχεδόν σε ελάχιστο χρόνο βάζοντας τον όρο ..ζωντανά χορταρικά γιατί τα έκανα για μόνο με ένα ελαφρύ σωτάρισμα τους[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΈνας διαφορετικός τρόπος για να φτιάξουμε τη συκωταριά, πέρα από τη λαδορίγανη, που θυμίζει μαγειρίτσα , χωρίς όμως να είναι. Με μπόλικα χόρτα και μυρωδικά,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα κεφτεδάκια είναι ένα πολύ αγαπημένο φαγητό ή μεζεδάκι. Συνήθως τα τηγανίζουμε και γίνονται ομολογουμένως νοστιμότατα. Αν τα συνοδεύσουμε με τηγανητές[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά για 4- 6 άτομα 750 γρ. χοιρ ινό χωρίς κόκκαλα μπούτι ή σπάλα 2 σελινόριζες 2 πράσα 500 γρ. σ έλερι 500 γρ. σέλινο 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κρεμμύδι ξερό[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΈνα παραδοσιακό φαγητό από τη Δεσφίνα Φωκίδος , που ετοιμάζεται για το βράδυ του Μ. Σαββάτου. Το ψήσιμο ξεκινάει από το μεσημέρι στους χωριάτικους ξύλινους[...]
Πηγή: greekmasa.gr