Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
ΥΛΙΚΑ -700 γρ κιμα μοσχαρισιο -300 γρ. κιμα χοιρινο -1/2 κιλο αμπελοφυλλα -1 κουπα ρυζι -2 κ.σ μαιδανο ψιλοκομμενο -2 κ.σ ανηθο ψιλοκομμενο -1 κρεμμυδι ξερο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΓεια σας κοριτσάκια μου! Αργησα σημερα , γιατί ειχα πολλες δουλειες, αλλα ακομη ενα post με tips για εσας ειναι ετοιμο <3 Το σημερινο θέμα δεν εχει σχέση με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΆνηθος Ο Άνηθος (επιστ.: Άνηθον το βαρύοσμον, Anethum graveolens) είναι φυτό της οικογένειας των Σελινοειδών (Apiaceae) (συν. Σκιαδοφόρων (Umbelliferae)).[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ορεκτικά / Antipasti e primi piatti πασχαλινά αυγά γεμιστά uova di Pasqua farcite ντομάτες αλά προβενσάλ pomodori alla provenzale φέτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία, Ανορεξία, Θρομβώσεις, Ψωρίαση, Αρθρίτιδα. ΑΓΚΙΝΑΡΑ: Διουρητικό, Ορεκτικό, Συκώτι, Χολή, Χοληστερίνη, Σάκχαρο.[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά 1 χοιρινό μπούτι γύρω στα 2 - 2½ κιλά 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο 2 κλωνάρια σέλινο κομμένο σε κομμάτια καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 φύλλα δάφνης 4-5[...]
Πηγή: icookgreek.comΓράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΟΛΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ. Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο κατσικάκι στην κατσαρόλα φρικασέ είναι ένα από τα αγαπημένα ελληνικά παραδοσιακά φαγητά το οποίο μαγειρεύεται με μαρούλια και μπόλικο άνιθο. Δεν κρύβουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (Για 4-5 άτομα) 1 φλ. φακές, 1 ζωμό για όσπρια, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1/2 φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 κοτσανάκια σέλερι ψιλοκομμένο (½ φλ.), 15[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠρωτότυπη γεύση, που μπορεί να συνοδεύσει θαυμάσια διάφορα κρέατα και πουλερικά. Οι συνταγές είναι από το βιβλίο «La Pomme de Terre» του διάσημου Γάλλου σεφ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Πλούσιες σε ασβέστιο,φώσφορο, σίδηρο και ίνες. Για την καλύτερη απορρόφησή τους από τον οργανισμό θα πρέπει να συνδυάζονται με τροφές πλούσιες σε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟ φίλος μας ο Γιάννης Κ. μας έστειλε mail με τις συνταγές για φοντύ του κ. Χρήστου Ζαχαριάδη, όπως μας είχε τάξει. Συνεχίζουμε περί φοντύ λοιπόν ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το αρνίσιο μπούτι 600 γρ. Αρνίσιο μπούτι (σε κύβους πάχους 3-4 εκ.) 100 γρ. Ελαιόλαδο 100 γρ. Κρεμμύδι (σε χοντρά καρέ) 75 γρ. Πράσο (σε[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο χοιρινό έχει την τιμητική του αυτές τις ημέρες. Για αυτό και εμείς σου προτείνουμε μια κατ' εξοχήν χριστουγεννιάτικη συνταγή με δαμάσκηνα Μέτρια 2 Ώρες[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr