Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Οι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟι γραμμωμένοι σας κοιλιακοί και η επίπεδη κοιλιά αποτελούν μετά την εγκυμοσύνη ένα μακρινό όνειρο. Κι όμως, μπορείτε να τα αποκτήσετε ξανά σε ελάχιστο χρόνο[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΑκόμα και ένα παιδί ξέρει ότι το να φάει ξηρούς καρπούς με σόδα μπορεί να έχει απροσδόκητα αποτελέσματα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί φαγητών που[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΑντράκλα Η Αντράκλα ή ανδράχλη ή γλυστρίδα , το επιστημονικό της όνομα είναι ανδράχνη η ολησθηρίς και το βοτανολογικό της Portulaca oleracea μεταφραζόμενο στα[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΟ σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]
Πηγή: caruso.grΤι δοκιμάσαμε τον προηγούμενο μήνα και μας άρεσε. Και γιατί. Λίγα και καλά. Τα καλύτερα του μήνα – Οκτώβριος 2015 Εξαιρετικό βιολογικό κρέας Ευβιότοποι,[...]
Πηγή: pandespani.comΓράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ απώλεια των μαλλιών, η τριχόπτωση, είναι ένα πρόβλημα που βασανίζει όχι μόνο τους άντρες, αλλά και πολλές γυναίκες, ειδικά την άνοιξη και το φθινόπωρο.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 450 γρ. χοιρινός κιμάς από κοιλιά 450 γρ. σπανάκι καθαρισμένο 1 χοντρή φέτα ζαμπόν καπνιστό (150 γρ.) σε κύβους 100 γρ. λαρδί σε κύβους σοταρισμένο μαζί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα λεμόνια συνοδεύουν συχνά το κρητικό φαγητό. Οι δίφορες λεμονιές που παλιά υπήρχαν ακόμη και στις αυλές των σπιτιών έδιναν και δίνουν λεμόνια και το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑρχαίο έδεσμα, αθάνατο στο πέρασμα των χρόνων. Ίσως η πιο βασική λιχουδιά της ελληνικής γαστρονομίας, σας παρουσιάζω το σουβλάκι. Οι πρώτες αναφορές για το[...]
Πηγή: bostanistas.grΦως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης του πολιτισμού[...]
Πηγή: toarkoudi.grΑρωματικές σπιτικές sauce και ντιπ,για το Χριστουγεννιατικο τραπεζι! Αποτελούν την πιο εύκολη και γευστική πρόταση μεχρι να ξεκινησει το φαγοποτι![...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΌπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές, οι βόλτες τελευταίως μας οδηγούν σε περιοχές της ευρύτερης Αθήνας αλλά και της Αττικής γενικότερα, που από τύχη ανακαλύπτουμε[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.gr