Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά: 1 κιλό καλαμάρια (ολόκληρα) 1 pummaro τοματάκια, ή 4 γινωμένες ντομάτες 5 γαρύφαλλα μισό κουταλάκι κανέλλα ή ένα ξύλο κανέλλας 5 φύλλα[...]
Πηγή: greekcook.grΚεφτέδες χορταστικοί, στρουμπουλοί και εύγευστοι. Τραγανοί και κριτσανιστοί εξωτερικά και μαλακοί κι αφράτοι εσωτερικά.Τα συστατικά τους σ΄αυτή την πρόταση[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά 1 κιλό γαρίδες 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο 1/2 φλ. ελαιολαδο 2 σκελιδες σκορδο 2 φλ. ντοματες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε καρεδάκι 1 κ.σ.[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο ½ ματσάκι μαϊντανό 1 μεγάλο κρεμμύδι πολτοποιημένο στο μπλέντερ 2 αυγά 150 gm φρυγανιά τριμμένη 1 κύβο βοδινό 1 κύβο[...]
Πηγή: greekcook.grΈνα από τα αγαπημένα φαγητά του μεγάλου μου γιου, είναι οι μελιτζάνες παπουτσάκια. Μετά λοιπόν από τόση κούραση που πέρασε με το διάβασμα είπα να του το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌταν ήμουν μικρή και η μάνα μου με ρωτούσε τι φαγητό θέλω για τα γενέθλιά μου (που δεν είναι σήμερα), έλεγα: κεφτέδες με σάλτσα. Ήταν μπελαλίδικο φαγητό, αφού[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣας αρέσει το ούζο;;; Τί περιμένετε τότε, μπορείτε να το απολαύσετε μέσα στα μεθυσμένα κεφτεδάκια!!! Μια μοναδική γεύση και ένας υπέροχος συνδυασμός με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]
Πηγή: bostanistas.grΜία συνταγή βασισμένη σε συνταγή του Σεφ, κου Καλλίδη Βασίλη! Ο κος Καλλίδης την είχε φτιάξει με λουκάνικα και τυριά, εμείς λόγω Σαρακοστής την παραλλάζουμε[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΤην περίοδο του Πάσχα βιώνουμε από αυστηρή νηστεία ως αχαλίνωτη κρεατοφαγία μέσα σε μια εβδομάδα! Εξ’ ού και ‘Μεγάλη εβδομάδα’ σε γαστρονομικούς όρους! Από[...]
Πηγή: caruso.grΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΗ μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣτην Ελλάδα, στον καταπληκτικό αυτό τόπο, η παραγωγή τυριών και τυροκομικών, έχει παράδοση πολλών αιώνων και μάλιστα εικάζεται ότι για τους αρχαίους Έλληνες,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑΝΗΘΟΣ Γενικά Ο φρέσκος άνηθος είναι διαθέσιμος στις αγορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου, ενώ ο αποξηραμένος είναι διαθέσιμος[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr