Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Μιλάμε βέβαια για τον μεγάλο Αμερικανό και με γαλλικές ρίζες σεφ αλλά και ικανότατο συγγραφέα που μετά το πασίγνωστο βιβλίο του « Κουζίνα Εμπιστευτικό[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜια εύκολη και γρήγορη συνταγή Μπολονέζ και μια slow cooked είχα υποσχεθεί εδώ και σχεδόν δυο χρόνια μετά την τυφλή δοκιμή 6 διαφορετικών εκτελέσεων της ίδιας[...]
Πηγή: caruso.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 1 κουταλιά της σούπας λάδι 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 500 γρ κιμά 450 γρ ντοματάκια κονσέρβας 1/4 της κούπας ντοματοπολτό 1/4[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΌλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grυλικά 1300 γρ. μοσχάρι από ελιά, κομμένο σε κύβους 3 πορτοκάλια 750 ml κόκκινο κρασί 200 ml ξύδι 3 μέτρια καρότα 4 κρεμμύδια 6 σκελίδες σκόρδο λίγος μαϊντανός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν οι ξένοι σκέφτονται ελληνικό φαγητό, στο μυαλό τους έρχεται κατευθείαν το σουβλάκι, το τζατζίκι, ο γύρος κι η σπανακόπιτα. Με το που πάτησα το πόδι μου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε Βινεγκραίτ σόγιας, Κεφίρ και ξυδιού με Gremolata Μαϊντανού, σκόρδου, τζίντσερ, και ξύσμα λεμονιού και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr1/2 κουταλάκι Βασιλικός 1 κουταλιά Ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι Ζάχαρη 500 γρ. Κιμάς μοσχαρίσιος 1 μέτριο Κρεμμύδι 400 γρ. Μακαρόνια 1/4 φλιτζανιού Νερό 400 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookMα νόστιμη και λάιτ συνταγή για το κρέας μας μαριναρισμένο. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γερμανικές συνταγές Συνταγές Light[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr2 κιλά μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο (στηθοπλευρές με το κόκαλο τους) 2 καρότα, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 2 πόδια σέλινο-σέλερυ, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνας εύκολος τρόπος να φτιάξουμε το γιουβετσάκι μας με κεφτεδάκια. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1 κιλό βοδινό ουρά λίγο αλεύρι 2 κρεμμύδια 4 σκελίδες σκόρδου 700 γρ. ντομάτες 1 φύλλο δάφνης 2 γαρύφαλλα 2 ποτήρια κόκκινο κρασί αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 6-8 ΑΤΟΜΑ) 2 ½-3 κιλά σπάλα (κουτάλα) αρνίσια τεμαχισμένη ή κότσια, 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚεφτέδες χορταστικοί, στρουμπουλοί και εύγευστοι. Τραγανοί και κριτσανιστοί εξωτερικά και μαλακοί κι αφράτοι εσωτερικά.Τα συστατικά τους σ΄αυτή την πρόταση[...]
Πηγή: kitchenstori.esπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 900 γρ. μοσχάρι ποντίκι κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 κουταλιές σούπας ελαιόλα δο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1/2 φλυτζάνι κρασί[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grΤο Τας Κεμπάπ είναι ένα παραδοσιακό φαγητό της Πολίτικης Κουζίνας, με αραβικές ρίζες κι ήρθε μέχρις εμάς από τους Έλληνες πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης και[...]
Πηγή: kitchenstori.es