Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 116 συνταγές
‘On the first day of Christmas my true love gave to me, a partridge in a pear tree.’ «Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων η πραγματική μου αγάπη, μού χάρισε μια[...]
Πηγή: pandespani.comΚατ'αρχήν να πω οτι η ανάρτηση η συγκεκριμένη έγινε μετά από πρόσκληση της-λέγε με, ιδέες κατεβάζω!- Λιλας με τα λιλά , για μια σειρά συνταγών που θα έχουν ως[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΘέλω να κλείσω τη χρονιά χαμογελώντας! Φέτος ειδικά, από καθαρή επιθυμία και άποψη, κι όχι γιατί τα βλέπω όλα ρόδινα, εννοείται, κάθε άλλο. Μπορείτε να το[...]
Πηγή: pandespani.comΤελευταία συνταγή πριν το Πάσχα...Να κάνω και καμιά δουλειά η μαγείρισσα, να εκκλησιαστώ και λίγο, να κάνω και το πλάνο μου και τα ψώνια για τα μαγειρέματα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grφιλέτο ελάφι γουέλινγκτον ή ελάφι σπάλα μπρεζέ με κόκκινο κρασί και σοκολάτα χοιρινό γεμιστό με σύκα και σάλτσα πορτοκαλιού κατσικάκι ξεκοκκαλισμένο στο[...]
Πηγή: pandespani.comΜετά τις αφράτες τηγανίτες με σύκα και μέλι , επέλεξα να φτιάξω τα αφράτα κεφτεδάκια φούρνου. Είναι τυχαίο, πίστεψέ με. Δεν έχω σκοπό από εδώ και πέρα να[...]
Πηγή: bostanistas.grΧριστός ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Ελπίζω να περάσατε καλά, όπως περάσαμε κι εμείς. Σάββατο βράδυ, κλασικά, φάγαμε όπως πάντα στην πεθερά μου. Καλά να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΔεν ξέρω αν σας το χω ξαναπεί αλλα η μαγειρική μου καριέρα σε γερμανικό έδαφος άρχισε σε μια πλούσια γειτονιά του Μοναχου σε ένα αυστριακό καφέ το οποιο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΤώρα που την έχω δει θα σας γελάσω ...και δεν το θέλω.... Αφού τα έχω κάνει λίγο αχταρμά στα τετράδιά μου...τότε απλά κατέγραφα ότι μου έκανε κλικ, ούτε πηγή[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Στην οικογένειά μου τρώμε κυρίως τη γέμιση του κιμά και λιγότερο τη γαλοπούλα τις μέρες των Χριστουγέννων. Έτσι λοιπόν, φέτος που ήμασταν[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr4 κότσια χοιρινά γύρω στο 1.300 έκαστο με κόκαλο και την πέτσα φρέσκο θυμάρι φρέσκια ρίγανη αλάτι χοντρό φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 σκ. σκόρδο πολτοποιημένες 1[...]
Πηγή: argiro.grΤο γουρουνόπουλο γάλακτος με την κριτσανιστή πέτσα και το ζουμερό κρέας να αχνίζει είναι μια από τις μικρές πολυτέλειες της ζωής, στο δικό μου γαστρονομικό[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα φαγητό πολύ εύκολο που με την κατάλληλη μαρινάδα γίνεται ένα φαγητό υψηλών απαιτήσεων. Μπορεί να συνοδεύει άνετα ένα κυριακάτικο τραπέζι, ένα μπουφέ ακόμα[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αποδράσαμε κι εμείς για πρώτη φορά εκτός Αθηνών σε εξοχικό φίλων. Και βέβαια δεν πήγαμε με άδεια χέρια διάφορα μεζεδάκια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr9/2/16 Ψαρονέφρι με σύκα και μουστάρδα για ένα καλοψημένο κρεατάκι με πλούσια σάλτσα. Παρότι διάβασα πρόσφατα πως το ψαρονέφρι δεν είναι πια της μόδας εμείς[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜπριζόλες στη λαδόκολλα με καραμελωμένα κρεμμύδια και σύκα Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά, Χρόνος ψησίματος: 50 λεπτά, Κόστος: 6 € ΥΛΙΚΑ : 2[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά της συνταγής μας 1100-1200 γρ. ψαρονέφρι ανοιγμένο για γέμισμα 300 γρ. πιπεριές Φλωρίνης 150 γρ. λιαστή ντομάτα 1 σκελίδα σκόρδο 200 γρ. γραβιέρα ή φέτα[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr2 κιλά αρνίσιο μπούτι με κόκαλο ή ενιαίο κομμάτι αρνί χεράκι-σπάλα 1 μικρό κομμάτι μπόλια (προαιρετικά) αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 ολόκληρες σκ. σκόρδο με[...]
Πηγή: argiro.grΑναρτήθηκε στις 21/12/2014 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Γαλοπούλα γεμιστή με ξηρά φρούτα & ξηρούς καρπούς Μια συνταγή για μια υπέροχη[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά της συνταγής μας (για 4 άτομα) μπούτι αρνίσιο χωρίς κόκκαλο 1.300 γρ 1/2 -3/4 κούπα γραβιέρα ψιλοκομμένη σε μικρά κυβάκια 1/2 πιπεριά πορτοκαλί 1/2[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΠοδαρικό σήμερα για τις συνταγές του 2019! Μετά από αρκετό διάστημα «διακοπών», σήμερα έφτιαξα κάτι καινούριο! Ένα κλασικό «comfort food»,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕνώ προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου μετά την επιστροφή στην Ολλανδία λίγες μέρες πριν, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις γεύσεις από αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr