Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 123 συνταγές
Αν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΕντυπωσιακό χρωματικό-γεωμετρικό κοντράστ, σε μια πρωτότυπη σύζευξη υφών, αρωμάτων και γεύσεων. Μη μασάτε… Είναι ευκολότερη η συνταγή απ’ ό,τι φαίνεται. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami... μια μοναδική νοστιμιά από τη "Μάνα του Λόχου" Καλημέρα γειτονάκια μου! Σήμερα έχω τη χαρά να κάνω το πρώτο Guest Post και μαντέψτε ποιά αγαπημένη σας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν ξέρω αν σας το χω ξαναπεί αλλα η μαγειρική μου καριέρα σε γερμανικό έδαφος άρχισε σε μια πλούσια γειτονιά του Μοναχου σε ένα αυστριακό καφέ το οποιο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο περασμένο Σάββατο είχα όρεξη να μαγειρέψω κάτι το ιδιαίτερο. Οι 3 ημέρες με φαγητό εστιατορίου , αν και 5 αστέρων, ήταν αρκετές για να με κάνουν να[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΣάββατο σήμερα και έχω μπόλικη ώρα στη διάθεση μου για μαγείρεμα. Φρόντισα να προμηθευτώ από χτες από το χασάπη το κρεατάκι μου και ξεκινάω αμέσως!!! Αυτό το[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΉταν μεγάλη πρόκληση να δημιουργήσω μία συνταγή για Quiche Lorraine. Γιατί; Πρώτον, είχα φάει μόνο 2 φορές στη ζωή μου και ομολογουμένως δεν είχα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]
Πηγή: pandespani.comΜε την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες πάντοτε κάνω κέφι φαγητό κατσαρόλας με ζουμάκι μπόλικο! Κανονικό comfort food δηλαδή, μια ζεστή[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤώρα που την έχω δει θα σας γελάσω ...και δεν το θέλω.... Αφού τα έχω κάνει λίγο αχταρμά στα τετράδιά μου...τότε απλά κατέγραφα ότι μου έκανε κλικ, ούτε πηγή[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλημερούδια και πάλι! αφήνω και σήμερα το παρφέ κατα μέρος και σας δίνω τη συνταγή για ένα ινδικής προέλευσης φαγητό που κάνα χτες και μου άρεσε πάαααααρα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr2 κιλά ρολό μπούτι χοιρινό σε δίχτυ αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο μερικά κλαδιά δεντρολίβανο, θυμάρι (χρησιμοποίησα ξερά) 4 κ.σ. βούτυρο 2 σκ. σκόρδο (χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια κλασική και σίγουρα λαχταριστή συνταγή για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι γεμάτη αρώματα από πορτοκάλι και γαρύφαλλο! Συνταγή : sidagi.gr Μερίδες : Για 8 -[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά γαλοπούλα | μήλο | κατσικίσιο τυρί Διαφημίσεις Για την Μαρινάτα: 1 φλιτζάνι χυμό μήλου ¼[...]
Πηγή: toarkoudi.gr600 γρ. σουβλάκι χοιρινό ή κοτόπουλο Για τη μαρινάδα: 100 γρ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 2 κ.γ. πάπρικα 1/2 κ.γ. κάρι 1/2 φλυτζανάκι του καφέ ούζο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -2 κιλά κατσικάκι κομμένο σε μερίδες με το κόκαλο πλυμένο και σκουπισμένο -150 ml ελαιόλαδο -100 ml ούζο -1 κουτ. της σούπας πελτέ ντομάτας[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.gr(photo: Κική Τριανταφύλλη) Μια φορά την εβδομάδα το μενού στο σπίτι μας περιλαμβάνει κοτόπουλο . Πότε «κινεζοφέρνει» ψιλοκομμένο με σάλτσα σόγιας[...]
Πηγή: bostanistas.gr«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]
Πηγή: pandespani.com