Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Το Πασχαλινό αρνάκι ή κατσικάκι στο φούρνο δεν διαφέρει βέβαια στο ψήσιμο από οποιαδήποτε μέρα του χρόνου. Όμως η παράδοσή μας θέλει το Πάσχα να φτιάξουμε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά: Αλάτι 2 Αυγό(ά) 200 γρ. Γάλα 1 κουτ. Δυόσμος 3 κουτ. Ελαιόλαδο 100 γρ. Κεφαλογραβιέρα 750 γρ. Κιμάς μοσχαρίσιος 1 ψιλοκομμένο Κρεμμύδι(α) 2 κουτ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 6 άτομα 1 κομμάτι χοιρινό από μπούτι βάρους 1 ½ κιλού 3 σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1 καυτερή πιπερίτσα 1 φλιτζ του καφέ πικάντικη[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜια πολύ ελαφριά συνταγή που εμπνεύστηκα όταν ήθελα να φτιάξω κάτι νόστιμο και γρήγορο! Τι χρειαζόμαστε: 1 μπρόκολο 2 πατάτες 1 καρότο 2 κρεμμυδάκια χλωρά 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 μεγάλες φέτες τόνο 300 ml ξινόμαυρο κρασί 200 ml μοσχαρίσιο ζωμό 300 ml ζωμό ψαριού φτιαγμένο με κόκκινο κρασί 50 γραμ. κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (μόνο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα ταψί με ψητό αρνί, αρωματισμένο με σκορδάκι και δεντρολίβανο παρέα με νόστιμες ροδοκοκκινισμένες πατάτες, λίγοι μπορούν να το παρακάμψουν. Εμείς[...]
Πηγή: kitchenstori.esΞεκινάς να βράσεις μπροκολάκι για να συνοδέψεις τα κεμπάπ σου. Τώρα πώς από μπροκολάκι σαλάτα κατέληξε μπροκολάκι με ζυμαρικά, θα σας γελάσω κύριε πρόεδρε και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΧριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά ! Μετά την Ανάσταση τρώμε πάντα μαγειρίτσα και τα μπουτάκια του κατσικιού, τον κορμό τον γεμίζουμε με τζιγεροσαρμά, δηλαδή[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ Η Ιταλία συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες χώρες παγκοσμίως στην κατανάλωση του υγράλατου βακαλάου. Οι ναπολιτάνοι δε, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ Μοσχαράκι φιλέτο αλά Στρογκανόφ, παγκοσμίως γνωστό και πολύ αγαπημένο πιάτο της ρώσικης κουζίνας. Ποιος ήταν όμως αυτός ο Στρογανόφ, που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr