Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 120 συνταγές
Υλικά: 1 μοσχαρίσιο κότσι ολόκληρο με το κόκκαλο (είναι το κομμάτι που γίνεται το όσο-μπούκο, δεν έχει λίπος, αλλά έχει πολύ ζελατίνη, είναι ζουμερό και[...]
Πηγή: greekmasa.grΣε κάθε γιορτινό τραπέζι, πάντα είναι ευπρόσδεκτο ένα μαλακό μοσχάρι, που ψήθηκε πολλές ώρες στο φούρνο μέσα σε καλό κρασί. Αυτό το πιάτο είναι το γνωστό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6 άτομα 1 μεγάλο μοσχαρίσιο νουά γύρω στο 1 ½ κιλό 3 νεροπότηρα ξανθή μπύρα 5 σκελίδες σκόρδο 10 κόκκους μαύρο πιπέρι 10 κόκκους ροζ πιπέρι 10[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜενού Πιπεριές γεμιστές Καζαμπλάνκα με εξωτικά φρούτα και σος κουκουναριού. Φιλέτο κροκόδειλου με σαμπάνια και λαχανικά Φρουτοσαλάτα με φρέσκα φρούτα [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 κιλό μοσχαράκι χωρίς κόκαλο (εγώ ζήτησα από τον χασάπη χωρίς λίπος και να είναι μαλακό). Προσοχή: Το κομμάτι να είναι μεγάλο και ζητήστε από το[...]
Πηγή: greekcook.grTo φαγητό πήρε το όνομα του από το σκεύος μέσα στο οποίο ψηνόταν. Εσείς αντί της στάμνας μπορείτε να το ψήσετε το φαγητό σας μέσα σε ένα γιουβέτσι με καπάκι ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2-2,5 κιλά χοιρινή μπριζόλα ότι προτιμάτε: για πιο μαλακό προτιμήστε λαιμό, για πιο άπαχο κανονική μπριζόλα. Λέγοντας μονοκόμματη εννοώ να μην τις[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα φαγητό ουγγρικής προέλευσης. Πλούσιο και χορταστικό, ειδικά για το χειμώνα! Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 kgr χοιρινή σπάλα σε κύβους μπουκιάς, χωρίς κόκαλα και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚοκκινιστό χοιρινό σπάνια συναντάμε σε συνταγές και όταν το συναντάμε συνήθως γίνεται με την ίδια λογική με το μοσχάρι. Όμως το χοιρινό έχει άλλα γευστικά[...]
Πηγή: caruso.grTo μοσχάρι bourguignon με τη λεπτη φίνα γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 170 γρ. μπέικον (κομμάτι οχι φέτες) 1 κ.σ. λάδι 1400 γρ. Μοσχάρι κυλότο (κομμενο σε μικρες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΣιγά που δεν θα πήγαινα! Τον Ανδρέα Γάβρη τον γνώρισα, όπως και πολλές από εσάς, ιντερνετικά στο Hungry πριν πολλά χρόνια. Ποιος δεν θυμάται την νηστίσιμη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grαυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]
Πηγή: pandespani.comΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη χοιρινή πανσέτα 1,4 κιλά Χοιρινή πανσέτα, χωρίς κόκκαλο και δέρμα 60 γρ. Ελαιόλαδο 50 γρ. Πελτές ντομάτας 200 γρ. Κρεμμύδι,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο κατσικάκι είναι απ’ τα πιο εκλεκτά κρέατα στην Ελληνική μαγειρική παράδοση, καθώς είναι πάρα πολύ νόστιμο. Είναι επίσης ένα εξαιρετικά αγνό κρέας, καθώς[...]
Πηγή: caruso.grΤο χοιρινό άργησα να το εκτιμήσω στη ζωή μου. Ίσως γιατί στο σπίτι μας (όπου μετρούσαν βασικά οι προτιμήσεις του πατέρα) δεν το συνηθίζαμε πολύ. Όσο περνάνε[...]
Πηγή: bostanistas.gr2 κιλά μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο (στηθοπλευρές με το κόκαλο τους) 2 καρότα, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 2 πόδια σέλινο-σέλερυ, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο χοιρινό είναι αλήθεια το έχω συνδυάσει με το χειμώνα περισσότερο και γενικά δεν το τρώμε συχνά στο σπίτι. Έχει όμως κάτι το εορταστικό και μπορεί να δώσει[...]
Πηγή: foodjunkie.eu1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο 100 γρ. νωπό μπέικον σε 2 κομμάτια 4 καρότα 1 ποτήρι λευκό κρασί 2 κρεμμύδια 1 φύλλο δάφνης αλάτι τριμμένο πιπέρι χοιρινό λίπος 200[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 5 μπριζόλες χοιρινές από λαιμό 4-5 κλαδάκια δεντρολίβανο από τη γλάστρα (εδώ δεν μπαίνει ξερό) 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο φέτες 2 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 πακέτο χωριάτικο φύλλο «κιχί» της alfa 150 γρ. βούτυρο Ηπείρου λιωμένο 1 κοτόπουλο (κατά προτίμηση ελευθέρας βοσκής) 500 γρ. χοιρινό κρέας χωρίς πολύ λίπος[...]
Πηγή: argiro.grΓια το πρώτο επίσημο τραπέζι που έκανα στο σπίτι σε συγγενείς είχε προηγηθεί εκτενής έρευνα και αρκετοί πειραματισμοί. Ένα από τα φαγητά που κέρδισε τον[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΠολύ απλό λιτό, εύκολο και νόστιμο το σημερινό φαγητό μας! Μπριζόλες και διάφορα λαχανικά στο φούρνο. Αλλά χωρίς λάδι. Πάρα πολύ εύκολο, για την παρασκευή του[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΤο schweinshaxe, είναι ένα γιορτινό πιάτο πολύ δημοφιλές στη Βαυαρία. Γίνεται από χοιρινό κότσι (το κομμάτι από το γόνατο και κάτω) με την πέτσα του, ψήνεται[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) , δηλαδή εκ Βουργουνδίας, η καλύτερη[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (για 8 άτομα) 1 γαλοπούλα 3 κιλά 1.500 γρ. κάστανα βρασμένα 200 γρ. χοιρινό κιμά 200 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, χοντρά αλεσμένο 2 αβγά 1 μικρό βαζάκι μαύρες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiκεφτέδες μάφιν XXL με τοματίνια Size matters. Κι αυτοί είναι οι πιο μεγάλοι τούρμπο yummy, ζουμεροί κεφτέδες μάφιν, που μπορείτε να κάνετε σε 20 λεπτά και να[...]
Πηγή: pandespani.comΜε ολόκληρο το μπούτι από το κατσικάκι αραχτό στον πάγκο της κουζίνας να αλληλοκοιταζόμαστε καχύποπτα για τις εκατέρωθεν προθέσεις, το μαγειρικό δίλημμα[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τις πιο αγαπημένες μου εορτές είναι αυτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπως και των περισσότερων από εμάς βέβαια. Τις περιμένω πως και πως κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr