Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
βούτυρο ψωμί του τοστ χωρίς κόρα φέτες χοιρινή ωμοπλάτη για τοστ, ή άλλο αλλαντικό της προτίμησής σας σε φέτες φέτες κασέρι για τοστ 1 κονσέρβα μανιτάρια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -2 κιλά χοιρινό ( χωρίς δέρμα και κόκαλο ) ωμοπλάτη -2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες -1 κουτ. του γλυκού κύμινο - 1 κουτ. του γλυκού θυμάρι -1[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -800 γρ. αρνίσιο κρέας από ωμοπλάτη κομμένο σε λεπτές φέτες -1/4 κούπας ελαιόλαδο -1 κονσέρβα ντοματάκι ψιλοκομμένο (450 γρ.) -2 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 13/03/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινό με λεμονάτη σάλτσα στο φούρνο και πατάτες κρασάτες με πάπρικα Ένα υπέροχο χοιρινό[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 13/08/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινό με κρεμώδη σάλτσα μηλίτη Μια συνταγή για ένα υπέροχο πιάτο … μπουκιά και συγχώριο…[...]
Πηγή: sintayes.grΜια διαφορετική ανάρτηση. Ένα παιχνίδι γεύσεων στο οποίο με προσκάλεσε η Σκοτεινούλα απο το μπλόγκ Μυστήρια απο τη σκοτεινή κουζίνα . Μας ζήτησε την καταγραφή[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grγια τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για τη σάλτσα 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας[...]
Πηγή: cooklos.grΤις περασμένες δυο εβδομάδες, στη Νότια Ολλανδία, σημειώθηκε μια αισθητή αλλαγή. Ηλιοφάνεια και ζέστη. Σχεδόν όλος ο Απρίλιος ήταν γεμάτος ηλιόλουστες ημέρες[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά: 1 1/2 κιλού κατσικάκι ή αρνάκι (ωμοπλάτη ή μπούτι) ελαιόλαδο Μαρινάδα 2 1/2 κούπας (570 ml) γάλα γίδινο ή πρόβειο 1/2 κούπας (120 ml) μέλι 1 κουταλιά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜη τη φοβηθείτε!!! Είναι μια καταπληκτική πίτα γεμάτη βιταμίνες και λυκοπένιο. Είναι πραγματικά πάρα πολύ νόστιμη! Υλικά 1 πακέτο σφολιάτα 1 κόκκινη πιπεριά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grγια τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για τη σάλτσα 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας[...]
Πηγή: cooklos.gr1 1/2 κιλό κατσίκι(ωμοπλάτη) 3 σκελίδες σκόρδο 250γρ. μικρά καρότα 4κουταλιές ελαιόλαδο 3 κουταλιές ξύδι μαϊντανός αλάτι λευκό πιπέρι Κόβετε το κρέας σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣπιτικό καλτσόνε. Τι χρειαζόμαστε: Για την ζύμη: Αλεύρι παραπάνω από μισό κιλό περίπου λίγο αλάτι 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 ποτηράκι κρασιού λάδι χλιαρό νεράκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαραδοσιακό φαγητό που το τρώμε την ημέρα του Πάσχα ή σε γιορτινές μέρες. Είναι λίγο μπελαλίδικο φαγάκι γι αυτό το ετοιμάζουμε συνήθως από βραδύς, αλλά αξίζει[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΤο φρέσκο και καλής ποιότητας χοιρινό κρέας έχει γυαλιστερό ροζ χρώμα και λεπτή υφή. Το λίπος του είναι άσπρο και πυκνό. Αν το δέρμα του έχει λεκέδες ή το[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr1 φλ τσαγιού ελαιόλαδο (180ml) 5 μέτρια κρεμμύδια ξερά 1-1,5 κιλό αρνάκι (ωμοπλάτη και χέρι με το κόκκαλο σε κομμάτια) 1 φλ τσαγιού ρετσίνα (180 ml) Βραστό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦανταστικό γιουβέτσι που θα σας ξετρελάνει με την γεύση του. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 100΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 κατσικίσιο μπουτάκι και μία ωμοπλάτη με το χεράκι, κομμένα σε μερίδες 6 σκελίδες σκόρδο, κομμένα σε φετάκια (χοντροκομμένα) 2 ντομάτες πολύ ώριμες,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο χοιρινό που αγοράζουμε, συνήθως προέρχεται από γουρουνάκια κάτω του ενός έτους. Το χρώμα του κρέατος πρέπει να κυμαίνεται από απαλό κόκκινο, μέχρι ροζ. Το[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr