Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 82 συνταγές
Τώρα που σιγά σιγά χειμωνιάζει - που θα πάει...θα πιάσουν και τα κρύα κάποια στιγμή! :-) , σας προτείνω ένα νόστιμο πιάτο που πάει τέλεια με τη χειμωνιάτικη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 700 γρ Νερό 2 ποτήρια Μαγιά νωπή 1 κύβο Ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας Αλάτι 1/2 κουταλάκι γλυκού Ηλιέλαιο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.gr"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Για τη ζύμη 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ½ κ. γλ. αλάτι Νερό όσο πάρει (περίπου 1+1/2 φλ.) Για τη γέμιση 350 γραμ. κιμά[...]
Πηγή: mamapeinao.grΗ μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά ( 4 άτομα) 4 αφράτα ψωμάκια 1 ματσάκι ρόκα 4 λεπτές φέτες καπνιστό μετσοβόνε Για τις αργοψημένες ντομάτες 4 μικρές Ρόμα ντομάτες κομμένες[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά ( για 28 περίπου πιτάκια) για την ζύμη 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 2/3 της κούπας βούτυρο κρύο απο το ψυγείο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ sfiha είναι ένα είδος πίτσας που προέρχεται από τις περιοχή της Εγγύς Ανατολής (Συρία, Λίβανο, Ιορδανία, Παλεστίνη, Ιρακ). Στην Βραζιλία εφεραν την[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΑυτά τα κεφτεδάκια είναι πολύ ωραία για μια μέρα που φτιάχνουμε μεζεδάκια. Ψήνονται στο φούρνο και έχουν ιδιαίτερη γεύση. Τη συνταγή την έχω σημειωμένη από[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 05/10/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κεφτεδάκια με σάλτσα γιαουρτιού στο φούρνο Μια συνταγή για πεντανόστιμα κεφτεδάκια στο[...]
Πηγή: sintayes.grΓεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε Βινεγκραίτ σόγιας, Κεφίρ και ξυδιού με Gremolata Μαϊντανού, σκόρδου, τζίντσερ, και ξύσμα λεμονιού και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για την ζύμη 250 ml νερό 375 μλ λάδι, ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο περίπου 25 γραμμάρια μαγιά (3 φακελάκια από αυτά τα έτοιμα που είναι τα 3 μαζί) ένα κουταλάκι[...]
Πηγή: greekmasa.grΜενού Το μενού περιλαμβάνει δυο πιάτα βραστά, παντζάρια και αρμυρίκια, και ένα πιάτο στο φούρνο, μελιτζάνες παπουτσάκια, σε μια έκδοση που έχει πολύ λιγότερη[...]
Πηγή: bostanistas.gr4½ κιλά στήθος γαλοπούλας 100γρ. μπέικον σε λωρίδες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 καρότα κομμένο σε ροδέλες 1 σκόρδο 400γρ. κιμάς[...]
Πηγή: cooklos.grΥΛΙΚΑ 3 τέταρτα κιμά μοσχαρίσιο 3 αυγά για την μέση στο κιμά βρασμένα σφιχτά 2 αυγά για μέσα στο κιμά 3 κουτ σούπας δυόσμο ,η μαιντανό αλάτι -πιπέρι 4[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 100γρ Κιμά Σόγιας FYTRO 120γρ ψιλοκομμένο Πράσο 70γρ Καρότο (ψιλοκομμένο) 100γρ Κρεμμύδι 100γρ Μανιτάρια φρέσκα 1 κ.σ. Μουστάρδα χυμό από ½ Λεμόνι 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ σημερινή ανάρτηση, είναι αφιερωμένη εξαιρετικά, στο Δημήτρη και στην Αχτίδα του! Έτσι σαν δώρο για τη χθεσινή του γιορτή, με τις ευχές μου για Υγεία και[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comH βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr