Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
4 φλυτζάνια βρασμένα ρεβίθια (*) 2 χωριάτικα λουκάνικα 6 φέτες μπέικον 1 πράσινη και 2 κόκκινες πιπεριές 250 ml ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας (**) 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.grΨάχνοντας έναν διαφορετικό τρόπο να φτιάξω τις πατάτες μου και να συνοδεύσω το κρέας μου αυτή τη φορά, βρήκα αυτή τη συνταγή του Μαμαλάκη. Την επέλεξα γιατί[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΕνα πιάτο για λεπτούς ουρανίσκους ! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Κρεατικά Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 1 κουνέλι (περίπου 1.200[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2-3 κιλά βετούλι σε μερίδες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι κρασί κόκκινο 2 ντομάτες ψιλοκομμένες 1 κουταλιά πελτέ ντομάτας ή κέτσαπ 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα από τα γλυκά πιάτα με κουσκούς που σερβίρονται σε επίσημα δείπνα. Η γλυκύτητά του οφείλεται στην προσθήκη της γευστικής σταφίδας. Συνταγή : Γαστρονόμος.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο πιπεράτο φρέσκο κάρδαμο είναι η δική μας εκδοχή του γαλλικού cresson, ενώ τα φασολάκια του αρωματικού καρδάμωμου ανήκουν σε τελείως διαφορετικό φυτό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά : Αν και το σαφράν είναι ακριβό, χρειαζόμαστε μπόλικο για το πιάτο αυτό. 250 γρ. χτένια 200 ml ξηρό λευκό κρασί 50 γρ. ασκαλώνια ψιλοκομμένα 100 γρ.[...]
Πηγή: yumyum.grΜε αυτό το πιάτο δοκιμάζουμε τη σοφιστικέ πλευρά της μαροκινής κουζίνας. Υλικά 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κιλό αρνίσια σπάλα με κόκαλο και 1/2 κιλό χωρίς κόκαλο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα γιαχνί αποτελούν σημαντικό στοιχείο της τούρκικης κουζίνας και γίνονται με ντοματοπελτέ. Το πλιγούρι υπάρχει σε πάνω από εκατό παραλλαγές και είναι ζωτικό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1/2 κιλό ρεβύθια 1/2 κιλό πατάτες 100 γρ. ζαμπόν άπαχο 100 γρ. νωπό μπέικον 3 χωριάτικα λουκάνικα μια πρέζα σαφράν αλάτι Καθαρίζετε και κόβετε σε μέτρια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: ½ κιλό σπαγγέτι 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουταλιές πάπρικα ½ κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος Εκτέλεση: Βράζουμε τα[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.gr