Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Στο γένος της αλόης, που όχι άδικα χαρακτηρίζεται «Το θαύμα της Φύσης», ανήκουν πάνω από 350 είδη που ανήκουν στην οικογένεια των Κρινοειδών[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓάλα Γάλα ονομάζεται το λευκό, ή ελαφρώς κιτρινωπό υγρό, που έκκρινεται από τους μαστούς όλων των θηλαστικών, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου είδους,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠατσάς !!! ΄Η που θα τρελλαίνεσαι γι' αυτόν , ή .... που δεν θέλεις ούτε να τον δεις !!! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω , συνοδεία με σκορδοστούμπι !!!![...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΗ συκιά είναι από τα αρχαιότερα δέντρα που καλλιέργησε ο άνθρωπος (7000 π.Χ. στην Ιεριχώ). Είναι το πρώτο δέντρο που αναφέρεται στην Βίβλο. Στην ελληνική[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚυπάρισσος, κυπαρίσσι: Ανήκει στην οικογένεια των Κυπαρισσίδων. Είναι αγγειοσυσταλτικό και χρησιμοποιείται για τόνωση των φλεβών, σε κιρσούς, σε κράμπες των[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΕίναι ένα φαγητό που σ΄αρέσει ή δεν σ΄αρέσει. Για μας που το τρώμε και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν , θα χρειαστούμε. Υλικά: 700-800 γρμ κοιλίτσες[...]
Πηγή: lakiskoutalakis.blogspot.grΣτο γένος της αλόης, που όχι άδικα χαρακτηρίζεται «Το θαύμα της Φύσης», ανήκουν πάνω από 350 είδη που ανήκουν στην οικογένεια των Κρινοειδών[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΈνας μερακλίδικος μεζές για το Πάσχα! Έχουν τον κόπο τους αλλά τον αξίζουν πέρα για πέρα. Τα γαρδουμάκια είναι από τα μερακλίδικα πιάτα της εποχής, που[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟμολογώ ότι είναι το αγαπημένο μου όσπριο. Όχι ότι τα υπόλοιπα δεν μου αρέσουν. Ευτυχώς είχα την τύχη να μεγαλώσω με τα όσπρια στην καθημερινή μου διατροφή[...]
Πηγή: bostanistas.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Από τις πιο διάσημες Ελληνικές σούπες. Χειμωνιάτικο φαγητό της φτωχολογιάς και των ξενύχτηδων, ένα κι ένα για το στομάχι.[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΧορταστική, θερμαντική, εύκολη και κυρίως εποχική σούπα. Τι χρειαζόμαστε: 1 πόδι μοσχαρίσιο τεμαχισμένο από το χασάπη μας 1 κοιλιά μοσχαρίσια 1 κρεμμύδι ξερό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙσως απο τις πιο τονωτικες σουπες για τις κρυες μερες του χειμωνα Τι χρειαζόμαστε: Χοιρινη κοιλια Χοιρινο ποδι Νερο 2 μπουκαλια Ξυδι Σκορδο (ολοκληρο) Τσιλι ή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κοιλιές αρνιού (πατσάς ) Εντεράκια αρνιού 1 κεφαλάκι 1 μπόλια 2 αυγά Αλάτι Λεμόνια Χυμό ενός λεμονιού 4,5 φύλλα σέλινου Πλένετε τον πατσά καλά , τον γυρίζετε[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜπορεί να αργήσαμε λίγο, αλλά τελικά το αγαπημένο σε όλους κουνέλι στιφάδο είναι εδώ! Θα έπρεπε να είναι από τις πρώτες μας συνταγές, αλλά είχαμε προτιμήσει το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1300-1500 γρ. κοιλιές από αρνάκι γάλακτος (συνήθως πρέπει να τις παραγγείλουμε στο χασάπη) 2 ματσάκια άνηθο ψιλοκομμένο (κρατάμε 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 2 ποδαράκια μοσχαρίσια 1 1/2 κοιλίτσα μοσχαρίσια 1 μεγάλο κρεμμύδι ξίδι αλατι σκόρδο Μπούκοβο εκτέλεση πλένουμε και καθαρίζουμε πολύ καλά την κοιλίτσα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr