Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 202 συνταγές
Λουκουμι βγηκε, ιδανικο για μακαροναδες και πιλαφι Τι χρειαζόμαστε: 1 μπουτακι κατσικισιο ολοκληρο 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο 1 σκελιδα σκορδο ψιλοκομμενη 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτο γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων είθισται εκτός από την γαλοπούλα, να υπάρχει και κάποιο χοιρινό ή φρικασέ. Κάθε χρόνο φτιάχνω και κάτι διαφορετικό, αν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤώρα να σας πω την αλήθεια: ντρέπομαι που βάζω αμέσως μετά το πασχαλινό κρεατοξεσάλωμα, συνταγή με κρέας. Είχε περισσέψει λίγο και το μαγείρεψα σήμερα και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο λατρεμένο μου φαγητό. Η νοστιμιά του αξεπέραστη αφού τα υλικά του είναι όλα βιολογικά. Το ότι έχω μπαξέ το ξέρετε...τουλάχιστον όσοι επισκέπτεστε συχνά το[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΗ ιστορία αυτού του φαγητού κρατάει από τα παιδικά μου χρόνια.Είναι το αγαπημένο μου! Τι χρειαζόμαστε: 1200-1300 γρ. αρνάκι σπάλα ή προβατίνα ή κατσίκι 1000 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒασική προϋπόθεση για να φτιάξεις αυτό το φαγάκι είναι να έχεις "Μπάρμπα στην Κορώνη". Τι θέλω να πω με αυτό? Να βρεθεί ένας καλός μπαρμπούλης που[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 3 μέτρια κρεμμύδια χονδροκομμένα 1 ματσάκι μαιντανό 1/2 κιλό ντομάτες περασμένες από τον μύλο. 2 κ. σ. πελτέ 11/2 κιλό κατσικάκι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑπό το Πάσχα περίσσεψε μια μικρή συκωταριά και επειδή η φρέσκια ρίγανη που έχω στο μπαλκόνι μου έχει φουντώσει σκέφθηκα να κάνω μια συνταγή με βάση αυτά τα δύο[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΓίδα βραστή λιμπίστηκα βλέποντας την ανάρτηση της Ξανθής μέσω facebook. Οι Πολίτες, τουλάχιστον η οικογένειά μου δεν την έφτιαχναν. Ξετρελάθηκα όμως με την[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΠαραδοσιακό, νόστιμο, οικονομικό, εύκολο! Ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό για σήμερα, από τα αγαπημένα μας. Το πιάτο αυτό το φτιάχνουμε στην Κρήτη με[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1.200 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (εναλλακτικά αρνί ή κατσίκι) 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 6 μέτριες[...]
Πηγή: argiro.grΤο σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr