Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Υλικά βούτυρο: 2 κουταλιές της σούπας μοσχαράκι ελιά: 1 κιλό, κομμένο σε μεγάλους κύβους κρεμμύδια: 2 κρεμμύδια μεγάλα, ψιλοκομμένα πιπεριά Φλωρίνης: 1,[...]
Πηγή: icookgreek.comΤΖΕΝΟΒΈΖΕ Το λαχταριστό πιάτο της φωτογραφίας είναι ένα στιφάδο, που ονομάζεται τζενοβέζε, δηλαδή γενοβέζικο. Το πλήρες όνομα του πιάτου είναι pasta con sugo[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά μοσχαρίσιο κρέας (κιλότο): 1 κιλό πάπρικα γλυκιά: 1/2 κουταλιά ντοματάκια κονσέρβας ή φρέσκα: 400 γρ. (χωρίς σπόρους και φλούδες) πιπεριές κίτρινες: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΜέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Τη συνταγή αυτή τη βρήκα σε ένα ένθετο περιοδικό από τις Αυθεντικές συνταγές της Λωξάντρας και ο τίτλος είναι "Πολίτικο λεμονάτο[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ ΤΑΛΙΆΤΑ Είμαι σίγουρη ότι πολλοί από αυτούς που θα δούν την παραπάνω φωτογραφία θα δηλώσουν ότι δεν πρόκειται να επιχειρήσουν καν να δοκιμάσουν κρέας το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚυπάρισσος, κυπαρίσσι: Ανήκει στην οικογένεια των Κυπαρισσίδων. Είναι αγγειοσυσταλτικό και χρησιμοποιείται για τόνωση των φλεβών, σε κιρσούς, σε κράμπες των[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grZωμός από μοσχαρίσια μάγουλα, κόκκινο τραχανά, μπούκοβο, σκορδόψωμο: Μόλις πιάσουν τα κρύα, αυτός ο ζωμός από μοσχαρίσια μάγουλα με τραχανά, σκορδόψωμο και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά μοσχαρίσιο κρέας (κιλότο): 1 κιλό πάπρικα γλυκιά: 1/2 κουταλιά ντοματάκια κονσέρβας ή φρέσκα: 400 γρ. (χωρίς σπόρους και φλούδες) πιπεριές κίτρινες: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comυλικά 1300 γρ. μοσχάρι από ελιά, κομμένο σε κύβους 3 πορτοκάλια 750 ml κόκκινο κρασί 200 ml ξύδι 3 μέτρια καρότα 4 κρεμμύδια 6 σκελίδες σκόρδο λίγος μαϊντανός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο σοφιγάδο είναι ένα πολύ παλιό φαγητό της χώρας μας. Έχει την καταγωγή του από την εποχή της ενετοκρατίας και διαθέτει μια ιδιαίτερη γλυκόξινη γεύση.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαρακολουθώ μία σεφ στο youtube και εδώ και καιρό ήθελα να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη συνταγή: beef stew . Γενικότερα όταν λέμε stew στα αγγλικά εννοούνε μία[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.gr1 συκωταριά αρνίσια 1 κρεμμύδι ξερό 1 σφηνάκι κονιάκ αλάτι πιπέρι ρίγανη δεντρολίβανο 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι χυμό από 1 λεμόνι 1 κ.γλ. μουστάρδα Εκτέλεση[...]
Πηγή: argiro.grΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜοσχαράκι κοκκινιστό με καταπράσινο αρακά και αρωματικό δυόσμο, μία συνταγή που πρέπει όλοι να δοκιμάσετε. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : ??[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑγριογούρουνο Ραγκού με σάλτσα από ρόδι και πουρέ κολοκύθας. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό Αγριογούρουνο χωρίς κόκαλο Για το μαρινάρισμα: 3 μέτρια Καρότα 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1½ κιλό κιλότο μοσχαρίσιο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο σε κυβάκια ή τριμμένο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο σε καρεδάκια 2[...]
Πηγή: argiro.gr